Prozinc Boyalı Saçlar İçin Şampuan 300 ml

Boyalı Saçlar İçin Şampuan
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Prozinc Quinoa Boyalı Saçlar İçin Şampuan 300ml
  • Boyalı Saçlar İçin Şampuan

40410

8697581240387

5/1
233.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Prozinc Quinoa Boyalı Saçlar İçin Şampuan 300ml

Marka Adı: Prozinc

Ürün Adı: Prozinc Quinoa Boyalı Saçlar İçin Şampuan

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- Saçınızı çevresel etkil ere karşı koruma altına alan ve saçlarınızı beslenmesine yıpranmalara karşı savaşmasına yardımcı olur.

- Saçların fön veya boya gibi etkilerden dolayı yıpranmaları engellemeye ve yıpranan saçın yeniden yapılanmasını sağlamaya yardımcı bir üründür.

- Saçın temiz ve canlı görünmesine saç yapısının güçlenmesine yardım eder.

- Saç bakımınızı destekleye ve saça derinlemesine nem sağlamaya çalışır.

- Zengin içeriği sayesinde yapılan işlemin etkinliğini arttırır.

- Birçok bitki özü ve aminoasit içeren bu ürün saç gelişiminizi desteklemeye yardımcı olur.

- Saçlarınıza hacim vermeye ve parlayan ışıl ışıl saçlara kavuşmanızı sağlamaya çalışır.

Saç Bakımı: Saçlarınızın dökülmemesi ve yıpranmaması için saç bakımınızı ihmal etmemelisiniz. Nem dengesini korumaya dikkat ederek saçların kurumasını engellemiş olursunuz. Saç derisinin gözeneklerinin tıkanmaması için saç derisinin her zaman temiz olmasına dikkat edin.Eğer derideki gözenekler kirden dolayı tıkanırsa saç telleri zayıfla ve koparak dökülmeler artar.Fakat saçı çok sık yıkamakta zararlıdır çünkü saç çok yıkandığı zaman nemini kaybeder ve kurur.Haftada 1-2 kere yıkanması uygundur.Saç derisindeki yağın fazlası belki kötü fakat saçınızın bu yağa ihtiyacı var eğer bu yağı tamamen ortadan kaldırırsanız saç çok çabuk yıpranır ve kırılır.Saçlarınızı çok  sıcak suyla yıkarsanız bu yağı tamamen ortadan kaldırırsınız bu yüzden çok sıcak suyla yıkanmayınız.Saçımızda cildimiz gibi güneşin zararlı ışınlarına maruz kaldığında yıpranır, kurur ve donuklaşır.Bu nedenle saçları güneşe karşı korumalı ve bakım kremleri ile korumayı desteklemelisiniz.Saçlarınızı doğal yollarla kurutmayı tercih ederseniz daha  sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz çünkü saç kurutma makineleri saça zarar verebilir.Saç bakımının bir diğer önemli unsuru ise düzenli beslenmektir.Ne kadar saç bakımınıza dikkat ederseniz edin düzenli beslenmiyorsanız sağlıklı saçlara kavuşamazsınız.

Sonuç: Çevresel etkilere karşı saçlarınızda kalkan görevi görerek saçı korumaya ve yıpranan saçları yapılandırmaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Avuç içine yeteri miktarda döküldükten sonra ıslak saça dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve köpürtün. Daha etkili bir sonuç için 2-3 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.İhtiyaç duymanız durumunda bu işlemi tekrar uygulayabilirsiniz.

İçerik: Water (Aqua), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Propylene Glycol, Laureth-7 Citrate, PPG-5-Ceteth-20,Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract,  PEG-150 Distearate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Polysorbate-20, Fragrance, Chenopodium Quinoa Seed Oil, Piroctone Olamine, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-10, Citric Acid, Tocopherol, Glycerin, Alcohol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Prozinc Boyalı Saçlar İçin Şampuan 300 ml

233.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim