Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml

Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml
  • Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml

Markası : Pupa Milano Ürünlerini Gör

41173

5/1
173.9 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Pupa Milano Im Matt Lip Fluid

Marka Adı: Pupa Milano

Ürün Miktarı: 4 ml

Ürün Özellikleri:

- Kadınların en sık kullandığı ve çantasında mutlaka bulundurduğu makyaj malzemelerinden biri de rujdur. Piyasada farklı özelliklerde bulunan rujlar ile dudaklarınızın dolgun, küçük, parlak veya çekici görünmesini sağlayabilirsiniz.

- Klasik, mat, parlatıcı, balm, kalem, nemlendirici ve kutu olmak üzere pek çok formu bulunan rujlar, dudaklara renk vermek, dudakları dolgunlaştırmak, görünümü pürüzsüzleştirmek ve canlandırmak amacıyla kullanılır.

- Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml, dudaklara mat ve kadife bir görünüm verilmesini sağlamak amacıyla formüle edilmiş likit formda mat rujdur.

- Mat rujlar, kurutucu özelliği olduğu için dudakları pürüzsüz yapıda olan kişilerin tercih etmesi gereken ürünlerdir. Dudakların dolgun görünmesini sağlayan mat rujları uygulamadan önce nemlendirici ürünler ile dudak dokusunun desteklenmesi gerekebilir.

- Matt Lip Fluid dikkat çekici renkleri ile mat bir sonuç veren yeni nesil sıvı formda dudak makyaj ürünüdür. Ürünü tercih ederek farklı bir dudak makyajı deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Pupa Mat Ruj, dudaklarda kadife etkisi yaratarak güzel ve pürüzsüz bir görünüm oluşturur.

- İçeriğinde bulunan saf pigmentler ve Laklar'ın yüksek konsantrasyonu, yoğun renk vererek, leke bırakmadan istenilen mat sonuca ulaştırır.

- Uçucu bileşenlerin ve yenilikçi Plastik Film Şekillendirme kombinasyonları ise dudaklarda hafif bir his oluşturur ve hızlı bir şekilde kurumasını sağlar.

- 12 renk seçeneğine sahip olan ürünün uygulaması oldukça kolaydır. Likit yapısı ile sürüş kolaylığı sağlarken, özel fırçası ise dudak hatlarınızı kolay bir şekilde belirginleştirmenizi sağlar.

- Yenilik yapmayı seven bir marka olan Pupa Milano, her zaman güzel olmanın yeni yollarının peşindedir ve ürünlerini bu amaç doğrultusunda formüle etmektedir.

- Markanın ürünleri, makyaj stili, moda ve yaratıcılık için dünyaca ünlü İtalyan yeteneğinin sentezinden oluşur.

- Baştan çıkarıcı renkleri ile dudaklarınızın canlı, pürüzsüz ve mat görünmesine destek olan ürün, şık ambalajıyla da dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün paraben içermez.

Kullanım Şekli: Dudak çizgisinden başlayarak iç kısımlara doğru ruju uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Çantanızda bulundurabileceğiniz ürünü dilediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.

Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml'i ya da ihtiyacınız olan Pupa Milano ürünlerini uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Pupa Milano Im Matt Lip Fluid 4ml

173.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim