Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr

Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr
  • Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr

Markası : Pupa Milano Ürünlerini Gör

41175

5/1
145.83 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Pupa Milano Made To Last Definition Lips

Marka Adı: Pupa Milano

Ürün Miktarı: 0.35gr

Ürün Özellikleri:

- Dudak kontürü, ince dudak yapısına sahip olan kişiler için oldukça ideal bir makyaj uygulamasıdır. Bu uygulama dolgu yaptırmak istemeyen ve dudaklarının daha kalın görünmesini isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir.

- Dudak kontürü uygulamasında önemli olan dudak renginizle aynı tonlarda kalem seçmektir. Tercih edeceğiniz dudak kalemiyle dudağınızı çerçeveledikten sonra rujunuzu sürerek dudaklarınız daha kalın görünmesini sağlayabilirsiniz.

- Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr, dudak kontürü yaparak makyajınızın daha etkileyici olması amacıyla üretilmiş bir üründür.

- Hassas ve ince yapıya sahip olan dudakları şekillendirmek için kullanılan kalem, pürüzsüz dudak görünümü için özel olarak tasarlanmıştır.

- Formülünde uygulamayı pürüzsüz ve kolay hale getirmek için Balmumu Karışımı bulunur.

- Etkili bileşenlerden oluşan bu karışım, su ile temas ettiğinde bile kalıcılığını kaybetmez. Rengi bozulmadan uzun süre dudak çevresinde kalır.

- Ürün içeriğinde bulunan pigmentler ve yansıtan inciler, pürüzsüz dudak kontürü için saf bir renk ve anında dolgu etkisi verir.

- Made To Last Definition Lips ile dudağınıza renk katarak rujunuza zemin hazırlayabilir ve keskin çizgiler oluşturabilirsiniz.

- Ruj ve dudak kalemi her kadın için makyaj tamamlayıcı en önemli malzemelerden biridir. Dudak kalemi, rujun sürülmesini kolaylaştıran bir malzemedir.

- 12 farklı renk seçeneğine sahip olan Pupa Milano dudak kalemi ile daha güzel ve etkileyici dudaklara sahip olabilirsiniz.

- Geri çekilebilir ucu ile kullanımı oldukça kolay olan ürün, dudaklar üzerinde yağ gibi kayar. Dudakların daha parlak ve çekici görünmesine destek olur.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan Made To Last Definition Lips, paraben içermez.

- İnce bir dudak yapısına sahipseniz dudak kalemini dışarı taşırarak sürmeniz dudaklarınızın daha kalın ve dolgun görünmesine destek olur. Aksi şekilde kalın bir dudak yapınız varsa, bu sefer kalemi iç tarafa sürerek olduğundan daha küçük gösterebilirsiniz.

Kullanım Şekli: Kısa çizgiler çekmeye başlayarak dudağınızın dış hatlarının belirginleşmesini sağlayın. Bu aşamada simetriyi kontrol etmeyi unutmayın. Kalemi eşit bir şekilde sürdükten sonra rujunuzu uygulama işlemine geçebilirsiniz.

- Uygulama sonrasında kalemin kağağını kapatınız.

Kullanım Sıklığı: Dudaklarınızı belirginleştirmek için günün herhangi bir saatinde kalemi kullanabilirsiniz.

Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr'ı ya da ihtiyacınıza uygun herhangi bir Pupa makyaj ürününü uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Pupa Milano Made To Last Definition Lips 0.35gr

145.83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim