Pupa Milano Ultraflex Mascara

Pupa Milano Ultraflex Mascara
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Pupa Milano Ultraflex Mascara

Markası : Pupa Milano Ürünlerini Gör

41178

8011607109197

5/1
169.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Pupa Milano Ultraflex Mascara

Marka Adı: Pupa Milano

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Göz makyajının olmazsa olmazlarından biri olan maskara, gür ve hacimli kirpiklere ulaşmanın en etkili yoludur. Kirpiklerimizin daha uzun, hacimli ve kıvrık görünmesine destek olan maskaralar, en çok kullanılan kozmetik ürünlerinden biridir.

- Piyasada farklı marka ve farklı içeriklerde bulunan maskaralar, kirpiklerinizin nasıl görünmesini isteğinize göre farklı özelliklerdedir. Maskaranın amacı, değişik fırça yapıları ile kirpiklerinizi uzun, dolgun ve güzel görünmesini sağlamaktır.

Pupa Milano Ultraflex Mascara, kirpikleri kökten uca kıvırarak daha uzun görünmesi amacıyla üretilmiştir.

- Kökten uca doğru mükemmel bir şekilde kirpikleri tek tek yakalayan ürün aplikatörü esnek elastomerden yapılmıştır.

Ultraflex Mascara, en kısa kirpiklerde bile etkilidir. Kısa kirpikler üzerinde yeteri kadar boya bırakarak, kıvırma etkisi ile kirpikleri daha kalın ve dolgun hale getirir.

- Kirpikleri aşağı çekmeden yakalayarak yukarı doğru kıvrılmasını sağlayan ürün, uzun ve kavisli kirpiklere sahip olmak isteyenler için oldukça idealdir.

- Maskara, yeni nesil Ceramidlerin nemlendirici ve yeniden yapılanma etkisi ile kirpiklerin korunmasına ve daha güçlü olmalarına katkı sağlar.

- Gözlerinize süper yoğun siyah bir renk vermek için Karbon-Siyah ile zenginleştirilmiştir.

- Özel Art-flex aplikatörü, yüksek hassasiyetli ve kademeli yoğunluk veren kıllara sahiptir. Aplikatör sayesinde tabandan uca doğru her kirpikte topak oluşturmadan, eşit miktarda ürün uygulanır.

- Ekstra siyah olan maskara, İtalya'da üretilmiştir.

- Pupa, en etkili ve kaliteli makyaj ve cilt bakımı konusunda oldukça iddialıdır. Bilimsel araştırmalar, en son teknoloji ve yenilikler sayesinde ürünleri, sürekli gelişen renklerde ve dokulara sahiptir.

- Düşük alerji riskine sahip olan maskara, lens kullananlar ve hassas gözlerin kullanımına da uygundur.

Kullanım Şekli: Uygulamaya kirpik diplerinden başlayın ve uçlara doğru sağ-sol zikzak hareketleriyle rimeli uygulayın. Zikzak şekilde uygulamadaki sebep, maskaranın her kirpiği tek tek, yapıştırmadan boyamasıdır.

- Daha sonra aynı işlemi alt kirpiklerinize uygulayın. Alt kirpiklere yoğun bir şekilde uygulama yapılmasına gerek yoktur.

Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygun olan ürünü ihtiyaç hissedilen durumlarda kullanabilirsiniz.

Pupa Milano ürünleri, yüzünüz, gözleriniz, dudaklarınız, elleriniz ve tarzınız için doğru olan görünümü oluşturmak adına ihtiyacınız olan özelliklere sahiptir. Pupa Milano Ultraflex Mascara'yı ya da ihtiyacınıza uygun Pupa Milano ürününü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Pupa Milano Ultraflex Mascara

169.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim