Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan 300ml

Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan 300ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan 300ml

Markası : Rectiwa Ürünlerini Gör

40465

8680853010030

5/1
64.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan 300ml

Marka Adı: Rectiwa

Ürün Adı: Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan

Ürün Miktarı: 300ml

Ürün Özellikleri:

- Kepeğin oluşmasındaki en büyük nedenler vitamin ve mineral eksikliği, mevsim değişiklikleri, sağlıksız beslenme, saç ve saç derisinin iyi temizlenmemesi gibi çeşitli nedenlerden dolayı saç derisindeki ölü deri tabakasının hızlı  ve büyük parçalar halinde dökülmesi sonucu ortaya çıkar.

- Rectiwa şampuan, zengin içeriği sayesinde saç derisindeki pul pul dökülmeye neden olan ölü deriyi ciltten uzaklaştırmaya yardımcı olur.

-  Antifungal ve Antimikrobiyal özellikteki Climbazol ve Okaliptus içeriği ile kepeğe karşı savaşarak güçlü ve temiz bir saç derisine kavuşmanızı sağlamaya çalışır.

- Güçlenen saç derisi ile saçlar yeniden yapılanır ve saç kaybını azaltmaya çalışır.

- Sağlıklı saç ve saç derisi oluşturmaya yardımcı bir şampuandır.

- Bitkisel özler içeren bu şampuan saçlarınızın daha hızlı ve daha sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

- Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan saça kökten uca aktif bir yenileme sağlamaya çalışır.

-  Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan düzenli kullanıldığından daha güçlü ve kepekten arınmış, parlak saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.

- İçeriğindeki vitamin, mineral ve zengin Aminoasit karışımı sayesinde RECTIWA saça gerekli nemi sağlamaya ve sağlıklı saç görünümü oluşturmaya çalışır.

- Çörek otunun antioksidan özelliği ile saçın direncini arttırarak dış  etkilere karşı korunmasını sağlamaya  yardımcı olur ve kepeği gidermeye çalışır.

- İçeriğindeki kekikte bulunan Flavonoidler sayesinde mantar oluşumunu gidermeye yardımcı olur.

- Bileşimindeki Okaliptus ekstraktının cildi arındırıcı etkisi  sayesinde saç derisindeki ölü katmanları temizlemeye çalışır.

- Saç derisinde oluşabilecek mantar veya kepek gibi saç derisi sorunlarının giderilmesinde yardımcı olur.

- Saçın yıpranmasını ve solgun görünmesini gidermeye çalışır.

Sonuç: Saçı ölü deri tabakasından kurtararak temiz, sağlıklı ve canlı saç ve saç derisi oluşturmaya çalışır.

Kullanım Şekli: Saçı tamamen ıslattıktan sonra Rectiwa şampuanı saça uygulayın ve 3 dakika boyunca parmak uçlarınızla masaj yapın daha sonra bol ılık suyla durulayın.

İçerik: Aqua, Sodıum Laureth Sulfate, Cocamıdopropyl Betaıne, Herbal Complex(Arctıum Lappa Extr., Betula Alba Extr., Thymus Vulgarıs Extr., Nıgella Satıva Extr., Calendula Offıcınalıs Extr., Cıtrus Aurantıum Amara Extr.,Utrıca Dıoıca Extr.,Utrıca Urens Extr.,) Cocamıde DEA Caffeıne,Polyquaternıum-7, Vıtıs Vınıfera (Grape) Seed Extr., Sodıum Chlorıde, Polysorbate 20, PEG-12 Dımethıcone, Hydrolyzed Keratın, PEG/PPG-120/10, Trımethylolpropane Trıoleate & Laureth-2, D-Panthenol, Sodıum PCA, Sodıum Lactate, Argınıne, Aspartıc Acıd , PCA, Glycıne, Alanıne, Serıne, Valıne, Prolıne, Threonıne, Isoleucıne, Hıstıdıne, Phenylalanıne, Chamonılla Recutıta (Matrıcarıa) Flower Water, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oıl, Trıdeceth-9 1,2-Hexanedıol, Bısabolol, Capylyl Glycol, Glycerın, Aspalathus Lınearıs Leaf Extr., Panax Gınseng Root Extr, Butylene Glycol, Malıc Acıd, Actınıdıa Chınensıs Fruıt Juıce, Cıtrus Aurantıum Dulcıs Juıce, Cıtrus Paradısı Juıce, Pyrus malus Juıce, Trıdeceth-9, Prunus Amygdalus Dulcıs Seed Extr.,Eucalyptus Globulus Extr., Nıacınamıde(Vitamin B3) Fragrance/Parfüm, Clımbazole, Pyrıdoxıne HCL (Vitamin B6), Mel (Honey), Benzyl Alcohol, Methylchloroısothıazolınone, Methylısothıazolınone,  Butylene Glycol, PPG-26, Buteth-26, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Apıgenın, Oleanolıc Acıd, Bıotınoyl Trıpeptıde-1, Cıtrıc Acıd, Bıotın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rectiwa Kepekli Saçlar İçin Şampuan 300ml

64.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim