Rectiwa Saç Bakım Serumu 68ml

Rectiwa Saç Bakım Serumu 68ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rectiwa Saç Bakım Serumu 68ml

Markası : Rectiwa Ürünlerini Gör

40467

8680853010047

5/1
132.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Rectiwa Saç Bakım Serumu 68ml

Marka Adı: Rectiwa

Ürün Adı: Rectiwa Saç Bakım Serumu

Ürün Miktarı: 68ml

Ürün Özellikleri:

- Yoğun saç dökülme problemi yaşayan ve saçlarını dış etkilere karşı korumak isteyenler için, bilim ve doğanın gücü bir araya getirilerek oluşturulan lipozom içerikli serumdur.

- Lipozom kafein ve lipozom ısırgan etken maddeleri nanoteknolojik  özellikleri sayesinde hücre zarını bir yol gibi kullanarak saç derisinden kıl köklerine kolayca geçer. Hedef bölgeye etki etken maddeler, saç dökülmesine sebep olan unsurlara daha hızlı etki eder.Bu sayede  saç dökülmesini engellemeye ve saç gelişimini desteklemeye yardımcı olur.

- İçeriğindeki B7 vitamini olarakta bilinen Biotin ile saçtaki Keratin kalitesini arttırarak, saçı beslemeye esneklik sağlamaya ve koparak dökülmeleri azaltmaya çalışır.

- Sağlıklı, güçlü  ve parlak saçlara kavuşmanıza yardımcı bir üründür.

- Procapil, Apigenin Flovonoidi sayesinde saç derisinin yenilenmesine ve kan dolaşımı hızlandırmaya yardımcı olur.

- İçeriğindeki ,Biotinoyl Tripeptide-1 ile saçtaki keratini arttırmaya ve saç yapısını güçlendirmeye çalışır.

- Oleanolic Asit ile saç dökülmesine sebep olan unsurlar kontrol altına alınır ve saç kaybını engellemeye çalışır.

- Zengin aminoasit bileşimindeki Arginine Aminoasiti ile saçı yeniden yapılandırarak saçın güçlü ve hızlı büyümesine yardımcı olur.Alenine, Histidine, Phenylalanine, Sodium Lactate, Sodium PCA İle saçlar nem ve yumuşaklık kazanıp güçlenerek dış  etkilere karşı direnç kazanır.

- Saç derisinin güçlenmesine, sağlıklı bir yapı kazanmasına ve bu sayede saçın hızlı uzamasını sağlamaya çalışır.

- Rectiwa serum içerisinde bulunan %3 Procapil kompleksi, saçtaki yaşlanma etkilerinin geciktirilmesine katkı sağlayarak saç dökülmesinin yoğun olduğu bölgedeki saç gelişimini desteklemeye yardımcı olur.

Isırgan Otu: Saça canlılık ve parlaklık vererek sağlıklı bir saç gelişimi oluşturmaya çalışır.Yıpranan ve kırılan saçları onarmaya yardımcı olur.Isırgan otu iyi bir saç toniği olma özelliğiyle saçların yumuşamasını ve cansız görünümden kurtulmasını sağlamaya çalışır. İçerdiği pigmentler sayesinde boyalı saçların saç rengini korumaya yardımcı olur.Saça hacim ve parlaklık kazandırırken hızlı uzamasına da yardımcı olur.

Sonuç: Düzenli kullanım sonucu saç dökülmelerini azaltmaya, saç derisini beslemeye ve saçın sağlıklı, güçlü bir şekilde uzamasını sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Rectıwa saç serumu, her biri yoğun saç dökülmelerine karşı etkli 17ml serum içeren 4 şişeden oluşmaktadır. Her bir şişe 1 haftalık kullanım için uygundur.Haftada 3 defa (yaklaşık 5 ml), yeni yıkanmış nemli saça 2 günde bir uygulanmalıdır.

İçerik: Aqua, Herbal Complex(Arctıum Lappa Extr., Betula Alba Extr., Thymus Vulgaris Extr., Nigella Satıva Extr., Calendula Offıcınalıs Extr., Cıtrus Alurantıum Amara Extr., Urtıca Dıoıca Extr., Urtıca Urens Extr.,) Butylene Glycol, PPG-26, Buteth-26, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Apıgenın, Oleanolıc Acıd, Bıotınoyl Trıpeptıde-1, Vıtıs Vınıfera(Grape) Seed Extr., Lecıthın, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Urtıca Dıoıca(Nettle)Extr., Phospholıpıds & Caffeıne., Chamomılla Recutıta (Matrıcarıa) Flower Water, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oıl, Trıdeceth-9, 1,2-Hexanedıol, Bısabolol, Capylyl Glycol, Glycerın, Aspalathus Lınearıs Leaf Extr., Panax Gınseng Root Extr., Caffeıne, Eucalyptus Glubulus Extr., D-Panthenol, Mel(Honey), Sodıum PCA,Sodıum Lactate, Argınıne, Aspartıc Acıd, PCA, Glycıne, Alanıne, Serıne, Valıne, Prolıne, Threonıne, Isolecıne, Hıstıdıne, Phenylalanıne, Nıacınamıde (Vıtamin B3), Pyrıdoxıne Hcl (Vitamın B6), Amorphophaallus Konjac Root Powder, Benzyl Alcohol, Methylchloroısothıazolınone, Methylısothıazolınone, Bıotın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rectiwa Saç Bakım Serumu 68ml

132.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim