Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan 300ml

Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan 300ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan 300ml

Markası : Rectiwa Ürünlerini Gör

40466

8680853010023

5/1
64.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan 300ml

Marka Adı: Rectiwa

Ürün Adı: Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan

Ürün Miktarı: 300ml

Ürün Özellikleri:

- Saç derisinde bulunan yağ bezlerinin sağlıklı sebum üretimi saçı korumaya yardımcı olur. Fakat sebumun fazla üretimi yağlı saç problemine sebep olmaktadır. Bu yüzden saçlarınıza doğru bakımı Rectiwa ile yapmalısınız.

- Kıl köklerinde, saç derisinin dengesini sağlamak için sebum adı verilen yağlı bir madde üretilir. Üretilen bu yağlı maddenin asıl amacı saçı beslemek ve korumaktır. Bazı insanlarda sebum maddesi aşırı üretilir, işte adına saç yağlanması dedikleri bu etki sebumun fazla üretilmesi durumudur.

- Saç dökülmesi problemi yaşayan ve saçlarını korumak isteyenler için özel geliştirilmiş bitkisel içerikli şampuandır.

- Rectiwa içeriğindeki zengin formülü ile saçlarınıza etki edip besleyerek saçın deriye daha kuvvetli bağlanmasına yardımcı olur.

- Rectiwa şampuan; saç kaybını engellemeye çalışır.

- Saçların daha güçlü olmasına ve sağlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olacak bir şampuandır.

- İçeriğinde bulunan Isırgan Otu (Nettle); sebum üretimini düzenlemeye çalışır. Isırgan, saça Histamin ve Folik asit kaynağı sağlayarak yağlı ve bakımsız saçlara sağlıklı ve doğal görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Saça parlaklık ve hacim sağlamaya çalışır.

- Panax Ginseng; saçın nem dengesini sağlamaya yardımcı olmaktadır. Saça ipeksi bir yumuşaklık kazandırmaya çalışır. Panax Ginseng içeriğinde bulunan D vitaminleri, Uçucu yağlar, Flavonoidler ve Peptidler saç kaybının korunmasına yardımcı olur.

- Saç köklerini ve saçın yüzeyinde nem dengesini korumaya yardımcı olan bir başka içerikte Baldır. Kepek, kaşıntı gibi sorunları en aza indirmeye çalışır. Saça doğal bir ışıltı ve bakımlı görünüm kazandırmaya çalışır.

- Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan; saçtaki yağ oranını dengelemeye çalışarak saça hacimli ve güçlü bir görünüm kazandırmaya çalışır.

Kullanım Şekli: Islak saça masaj yaparak uygulayınız, en az 2 dakika beklettikten sonra durulayınız. Düzenli kullanılması tavsiye edilir.

Sonuç: Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan, daha sağlıklı ve canlı saçlara kavuşmanıza yardımcı olmaktadır.

Rectiwa ürünlerine Turuncu Kasa’dan uygun fiyata ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rectiwa Yağlı Saçlar İçin Şampuan 300ml

64.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim