Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml

Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml

30015

5060033772164

55
76.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml

Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml

Marka Adı: Ren

Ürün Adı: Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri: Lavanta bazı içeren duş jelidir. Banyo sırasında vücudunuzu temizlemeye ve rahatlama, yatışma sağlamaya yardımcı olur. Buharda damıtılma yöntemiyle elde edilen eşsiz lavanta yağları ile formüle edilmiştir. Hoş kokusu ile rahatlamanızda etkilidir. Cildinizde yatışma sağlamaya yardım eder.

Sonuç: Banyonuzda vücudunuzda temizlik sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Duş veya banyo sırasında ıslak vücuda elinizle veya lif yardımıyla uygulayın ve daha sonra durulayın. Göz ile temasından kaçınmanız önerilir. Temas halinde bol su ile yıkayabilirsiniz.

İçerik: Lavandula Angustifolia Flower Water, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Panthenol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sodium Lauroyl Oat Aminoacids, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Phenoxyethanol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Cinnamomum Camphora Linalloliferum (Ho Wood) Leaf Oil, Linalool, Limonene, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Ethylhexylglycerin.

 

Duş almak ya da banyo yapmak, kişisel bakımın en vazgeçilmez parçalarından biridir. Her an bakımlı olmak, güzel kokmak için temiz olmak gerekir. Temizliğine dikkat etmeyen bir kişinin bakımlı olması da düşünülemez.

 

Duş sırasında cildimiz ve saçlarımız için pek çok farklı ürün kullanırız. Duş jelleri, kullandığımız bu ürünlerden biridir.

Duş jeli seçerken genellikle hoş kokulu olmasına dikkat ederiz. Ancak cildimiz ile dost yapıda olan, cilde zarar vermeyecek formüle sahip olan ürünler seçmeye özen göstermek gerekir.

 

Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml, lavanta bazlı duş jelidir. Damıtılma yöntemiyle elde edilen en özel lavanta yağları ile formüle edilmiştir. Hoş kokusu ile banyonuzu keyifli hale getirmeyi amaçlar. Rahatlamanıza ve cildinizin yatışmasına yardımcı olur. Vücutta temizlenme ve ferahlık hissi sağlar.

Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek, banyonuzda kullanabilirsiniz.



Yorumlar
E** K**
31.05.2022
Gayet iyi bir ürün

Gayet iyi oldukça güçlü bir ürün içerik olarak.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Lavender and Bergamot Body Wash Vücut Yıkama Jeli 200 ml

76.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim