Ren Seaweed and Sage Body Wash 200 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

17022

5060033771686

5/1
73.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Seaweed and Sage Body Wash 200 ml

Deniz yosunu özütü içeren, hoş kokulu vücuttemizleyicisidir. Cildi derinlemesine temizleyerek, kirden arındırmaya ve cildirahatlatıp, sakinleştirmeye yardımcı olur. Canlı, yumuşak, taze, temiz ve ferah bir cilt kazandırmaya yardım eder.

Cilt bakımı ve güzelliği için cilt temizliği gereklidir. Tıkanmış gözenekler açılır, siyah nokta, sivilce ve akne oluşumu engellemeye çalışır. Temizlik sonrası kan dolaşımı hızlanarak cilt rahat nefesalmaya başlar. Sağlıklı, canlı ve parlak cilt görünümü sunar.

2000 yılında Londra’da satışa çıkan İngiliz dermokozmetik markasıRen, cildin hassasiyetini gidermeye yönelik; sentetik içermeyen, temiz veetkili ürünler geliştirmektedir. Çoğu ülkede güzellik uzmanları ve tüketicilertarafından tercih edilmektedir. Ren ürünleri, cilt temizliği ve bakımındayardımcı olur.

Ren Seaweed and Sage Body Wash 200 ml, vücut temizleyici duş jeli.

Renk verici deniz yosunu özütü ve canlandırıcı bitkiselesansiyel yağ karışımından elde edilen uyarıcı ve canlandırıcı özellikli vücutyıkama jelidir.

Kuruluk ve tahrişe sebep olmadan cildi temizlemeye ve arındırmaya yardım eder. Cilde aroma etkisi sağlayarak, cildi tazelemeye yardımcı olur.

Kullanım Alanları:

Tüm cilt tipleri

Sivilceli veya siyah noktalı ciltler için

Biyoaktifler:

Laminarya Deniz Yosunu, Sardunya Özü, Selvi Özü, Tunus BiberiyeÖzü, Adaçayı Özü,Amino Asitler

İçerik:

Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Rosmarinus Officinalis(Rosemary) Leaf Water, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, FucusVesiculosus Extract, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Panthenol, Sodium Lauroyl OatAminoacids, Phenoxyethanol, Pelargonium Graveolens Flower Oil, SodiumHydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract,Cupressus Sempervirens Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, SalviaOfficinalis (Sage) Oil, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol,Ethylhexylglycerin.

Kullanım Şekli:

Duş veya banyo sırasında vücut jeli olarak kullanılır.

Ren Seaweed and Sage Body Wash 200 ml, uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Seaweed and Sage Body Wash 200 ml

73.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim