Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

19091

5060033770597

5/1
172.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml

Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml

Kuru ve nemsiz ciltlerde cilt kuruluğu en fazla görülen ciltsorunlarındandır. Ciltteki nem bariyerlerinin hasar görmesi sonucu cildin nemdengesi bozulur. Susuz kalan ciltte gerginlik ve rahatsızlık hissedilir. Yaşlanmaetkileri daha belirginleşir; kırışıklık, çizgiler ve çatlaklar meydana gelir.

Kuru ve nemsiz ciltler başta olmak üzere tüm ciltlerindüzenli olarak nemlendirilmesi gerekir. Nemlendiriciler, nem bariyerlerinionarmaya ve cildin nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Nemlendiriciler,cilde parlaklık, sağlık ve yumuşaklık kazandırır.

Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml

Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml, günlük kullanıma uygunnemlendirici krem.

Kuru ciltlerin nemlenmesine, yumuşamasına ve rahatlamasına yardım eder. Güzel ve sağlıklı cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur.

Cildi uzun süreli nemlendirmeye ve yumuşaklık sağlamaya yardımcıdır.

Cildin nem bariyerini güçlendirici etkiye sahiptir.

Dolgun ve yumuşak cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur.

Kullanım Alanları:

Kuru, pul pul görünümlü, gergin ve nemsiz ciltler

Yumuşaklığını ve esnekliğini kaybetmiş ciltler

Biyoaktifler:

Betaine, Soya Lipitleri, Deniz Yosunu, Hyalüronik Asit,Omega 6 Seramid, Arktik Yaban Mersini ÇekirdeğiYağı, Kayın Ağacı Tomurcuğu, Tokotrienolloler, Mum Ağacı Yaprakları Özü + GlobalKoruma Kompleksi

İçerik:

Rosa Damascena Flower Water, Caprylic/Capric Triglyceride,Cetearl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Camellia Oleifera Seed Oil,Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Myristyl Myristate, Glycerin, CetearylGlucoside, Lauryl Laurate, Triheptanoin, Lecithin, Betaine, Oryzanol, VacciniumMacrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Phenoxyethanol,Safflower Glyceride/ Palm Oil Aminopropanediol Esters, Laminaria OchroleucaExtract, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Farnesol,Fagus Sylavatica Extract, Cassia Alata Leaf Extract, Pueraria Lobata (Kudzu)Symbiozome Extract, Carbomer, Sodium Hydroxymethylglycinate, Tocopherol.

Kullanım Şekli:

Sabah ve akşam temiz cilde yüz ve boyun bölgesine 2 pompaürünü sürün.

Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml, uygun ve kampanyalıfiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Ultra Moisture Day Cream 50 Ml

172.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim