Ren Vita Mineral Lip Balm 15 mL

Ren Vita Mineral Lip Balm 15 mL
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ren Vita Mineral Lip Balm 15 mL

30012

5060033778173

5/1
52.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ren Vita Mineral Lip Balm 15 ml:

Marka Adı : Ren

Ürün Adı : Ren Vita Mineral Lip Balm

Ürün Miktarı : 15 ml.

Ürün Özellikleri : Kuru, çatlamış, pul pul bir görünüm almış dudakları nemlendirerek onarmaya, güçlendirmeye ve yumuşaklık vermeye yardım eden dudak bakım kremidir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan dudak kremi, dudaklara bakım yaparak, yumuşaklık vermeye, kuruluğa karşı korumaya yardım eder. Güneşin ciltte neden olduğu kuruluğu da gidermeye yardım eder.

Sonuç : Daha bakımlı, yumuşak ve nemlenmiş dudaklar için yardımcı dudak kremidir.

Kullanım Şekli : Dudaklara ihtiyaç duydukça kullanabilir ruj üzerine de kullanabilir ve dudaklarınızı nemlendirebilirsiniz.

İçerik : Ricinus Communis (Castor Seed Oil), Diisostearyl Polyglyceryl 3 Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cera Alba (Beeswax), Mel (Honey), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Benzyl Alcohol, Oryzanol, Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Limonene, Linalool, Citral.

 

Dudakların dokusu son derece incedir ve dudaklarımız sürekli suyla, yiyecek, içeceklerle temas halindedir. Güneşin UV ışınlarına, soğuk havaların rüzgarına açık haldedir ve bu nedenle de kolayca çatlar, kurur ve pul pul bir görünüm alır.  Bu etkiler dudakların hem kötü görünmesine hem de acımasına neden olabilmektedir.

Ren Vita Mineral Lip Balm, dudaklarınıza nem ve yumuşaklık vermeye, kurulukları yatıştırarak, pul pul görünümü yatıştırmaya, güneşin UV ışınlarının ciltte neden olduğu hasarı onarmaya yardım eder. Dudakların dokusuna esneklik kazandırmaya ve kuruluklara karşı koruma sağlamaya da yardım eder. Vitamin E, shea butter, cocoa butter, acacia honey, calendula oil içermektedir.

Yüzünüzün bakımı ve temizlenmesi yapılırken dudak bakımı ayrıca önemsenmeyebilir, oysa dudak dokusu incedir ve bu nedenle daha yoğun bir bakıma ihtiyaç duyar. Dudak bakımı için dudak cildine uygun ürünler kullanılmalı ve dudakların ihtiyaç duyduğu bakım yapılmalıdır.

Ren Vita Mineral Lip Balm, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ren Vita Mineral Lip Balm 15 mL

52.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim