Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon 60 ml

Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon 60 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon 60 ml

Markası : Rephair Ürünlerini Gör

30716

8680905054098

5/1
60 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon 60 ml

Marka Adı: Rephair

Ürün Adı: Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon

Ürün Miktarı: 60 ml

Saç Tipi: Tüm saç tipleri

Ürün Özellikleri: Saç dökülmesine karşı geliştirilmiş losyondur. Tüm saç tiplerinin kullanımı için ideal bir üründür. Güçlü ve canlı saçlara sahip olmanızda etki sağlamaya çalışır. Dermatolojik testlerle etkinliği kanıtlanmış ürün, minimum alerji riski taşımaktadır. Capigen içeren formüle sahiptir. Saçlarda çabucak kurur ve yağlanmaya sebep olmaz. Saçın sağlıklı bir biçimde büyümesine destek olmaya çalışır. Rephair Şampuan ile birlikte kullanımı daha etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

Sonuç: Saç dökülmesi sorununa karşı yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temiz saç derisine püskürtüp parmaklarınızla hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Uygulamadan sonra saçlarınızı durulamanıza gerek yoktur. Günlük kullanım için uygundur. Göz ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayın. Rephair Şampuan ile birlikte kullanımı önerilir.

İçerik: Biotin, Pantenol, Karboksimetil sistin, Lizin ve arjinin içermektedir.

 

Saç dökülmesinden şikayetçi olan pek çok kişi ile karşılaşmışızdır. Saç dökülmesi farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Saç dökülmesinin önüne geçebilmek için sağlıklı beslenmenin, sağlıklı bir yaşam sürdürmenin önemi göz ardı edilemez.

Yaşam biçimi kadar tercihi doğru bir biçimde yapılan ürünlerin de saç dökülmesini azaltmada ki rolü küçümsenemez.

 

Rephair markasında saç dökülmesi sorunu yaşayan kişilere yardımcı olabilecek ürünler bulunmaktadır. Rephair Saç Losyonu da saç dökülmesine karşı geliştirilmiştir. Saçlara canlılık ve güç kazandırmada, doğal uzama sürecini desteklemede etki sağlamaya çalışır.

Düzeli kullanım ile birlikte daha etkili sonuçlar almak mümkündür.

Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon 60 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş verin ve saçlarınızı Rephair ile şımartın.

 


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rephair Saç Dökülmesine Karşı Losyon 60 ml

60TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim