Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Roc

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Roc markası 1957 yılında Dr. Jean Charles tarafından kurulmuştur. Cilt bakımı için tasarlanmış ürünleri, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Dudak bakım ürünleri, Güneş bakım ürünleri, yüz bakım ürünleri, yaşlılık karşıtı, leke karşıtı ürünleri bulunmaktadır. Pek çok cilt sorunu düşünülerek geliştirilen ürünler, sorunlara çözüm sunmak amacıyla geliştirilmiştir. Nemlendiricileri, serumları, kremleri, pek çok tüketici tarafından kullanılmaktadır.

Roc Ürünleri

Fransa 'da 1957 yılında tasarlanmaya başlayan marka olan Roc, cilt bakımınız için önde gelen firmalardan biridir.Dr Jean Charles tarafından kurulmuştur. Cildinizin özelliklerine özel tasarlamış olduğu ürünler ile cildinizdeki sorunlara çözüm sunmaya, cildi korumaya yardım etmektedir.

Cildinizin bakımı için tasarlanmış olan marka, ayrıca el ve ayak, tırnak bakımlarınız, güneşten korunma sağlamanıza yardımcı olabilecek pek çok farklı ürün çeşidi tasarlamaktadır.

Body Balm Very Dry Skin cildinizde yaşadığınız kuruluk sorununa yardımcı olabilmek için geliştirilmiştir. Cildinize yoğun bir nem vermeye yardımcıdır. Vücudunuzda kuruluk sorunu yaşayan bölgeler üzerinde etkilidir. Hyaluronik asit, oligo elementler ve gliserin içeren bir formüle sahiptir. Cildi besleyerek, nemlendirmeye, güçlendirmeye ve koruma sağlamaya yardımcı olur. Ciltte yatışma hissi sağlamaya çalışır.

Kadınların en sık şikâyet ettikleri konulardan biri de ciltte sarkmalar ve yaşlanma belirtileridir. Zamana bağlı olarak ve bazı dış faktörlerin d etkisiyle bu problemler ortaya çıkabilir. Roc Complete Lift Yeniden Dolgunlaştırıcı Gündüz Kremi, yaşlanma karşıtı bir üründür. Roc markasının hacim kazandıran ilk yaşlanma karşıtı gündüz kremidir. Yüz ve boyun bölgesini şekillendirmeye, elastikiyetini artırmaya ve dolgunlaştırmaya yardımcıdır. Yüz şeklini belirginleştirmeye, canlılık katmaya çalışır. Cildi nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm sağlamaya çalışır.

Roc Ürünleri ve Fiyatları

Roc markasının, Retin-ox serisi yaşlılık belirtileriyle mücadele etmeye yardımcı ürünlerden oluşmaktadır. Roc laboratuarları, uzmanlarla yaptıkları çalışmalarla yaşlılık belirtileriyle savaşmaya çalışan ürünler geliştirmektedir. Roc Retin-ox Wrinkle Filler, ciltteki çizgi ve kırışıklık görünümünde düzelme sağlamaya çalışır, cildin sıkılığını esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Ciltte düzgün bir görünüm sağlamaya çalışır.

Roc Retinol Vitamines a+c+e, cildinize vitamin desteği sağlamaya yardımcı olan ürün, kırışıklık sorunlarında yardımcıdır ve cilde güç vermeye, canlandırmaya da yardım eder. Cildin renginde görülen eşitsizlikte de etki sağlamaya yardımcıdır. Cilde aydınlık bir görünüm sunmaya çalışır. İçeriğinde A, C, E vitaminleri bulunmaktadır.

Kırışıklık sorunu ile mücadele eden seri de bulunan Anti Wrinkle Cream özelliği taşıyan Roc Retin-OX Wrinkle Correxion Bakım Seti -Gündüz Kremi ve Göz Kremi bir arada bulunmakta ve yüzünüzün her bölgesindeki kırışıklıklarla etkili bir şekilde mücadele etmeye yardımcı olmaktadır.

Güneş altında kalmak birçok cilt sorununa yol açabilir. Lekelenme problemi bunlardan biridir. Roc güneş ürünleri, cildi korumaya yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiştir.

Roc Soleil Protexion Kahverengi Leke Karşıtı Nemlendirici Güneş Koruyucu Yüz Kremi SPF 50+, lekelenme sorunu yaşayan ciltlerin kullanımı için idealdir. C vitamini ve gliserin içeren ürün, cilde Spf 50 derecenin üzerinde koruma sağlamaya çalışır. Roc güneş kremi, cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardım eder.

Roc Soleil Protexion SPF 30 Stick, dudaklara bakım ve onarım yapmaya, Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı dudakları korumaya yardım eder. Dudaklar bir çok etkenden dolayı kuruyabilir, çatlayabilir. Dudakların da tıpkı cildimiz gibi neme ihtiyacı vardır.

Bakımınızın her anını düşünerek ürünler geliştiren ROC markasını, Turuncu Kasa’ da bulabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim