Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

ROCS

R.O.C.S. markasında bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımı için farklı özelliklerde tasarlanmış diş macunu çeşitleri, diş fırçaları bulunmaktadır. Bebeklere özel tasarlanmış ROCS diş macunları doğal içerikleri ile yutulabilir özelliktedir ve dişleri temizlerken güçlendirmeye, diş etlerini rahatlatmaya yardımcı olurlar.

R.O.C.S Ürünleri

R.O.C.S. ürünleri DRC grup bünyesinde satışa sunulmaktadır. ROCS markası ağız ve diş temizliği, sağlığı için tasarlamış olduğu kaliteli ürünlerini İsviçre’nin en ünlü laboratuvarları olan WDS Laboratuvarlarında yaptığı çalışmalarla ortaya çıkartmaktadır.

ROCS markası hem yetişkin hem de çocukların kullanımı için pek çok diş macunu, diş fırçaları, ağız çalkalama suyu çeşitleri tasarlamaktadır.

Çocuklar için tasarlanmış olan Hello Kitty diş bakım ürünleri de ROCS firmasına aittir. Çocukların kullanımı için diş macunları, ışıklı ve normal diş fırçası çeşitleri tasarlamaktadır.

Dişler, mine, dentin, sement ve pulpadan oluşan bir yapıya sahiptir ve bu yapı pek çok dış etkenle kolayca hasar görebilir.

Ağızda başlayan sindirim sistemi midenizde devam eder. Sindirimin düzgün bir şekilde yapılmasına yardımcı olan ise dişlerdir. Sağlıksız dişler sindirimde pek çok soruna yol açabilir.

Dişler, dudak ve ağız yapısının duruşunu belirlediği gibi, konuşurken harflerin düzgün çıkarılmasına da yardımcı olur.

Diş ve ağız bakım alışkanlıkları küçük yaşlarda başlar.

ROCS markasında bebeklerde kullanabileceğiniz diş macunu çeşitleri bulunmaktadır. Doğal ve bitkisel içeriklerle hazırlanmış olan diş macunları yutulabilir özellikleri ile de anneler tarafından beğenilmektedir.

R.O.C.S. Baby Papatya, bebeğinizin ilk çıkan dişlerinde kullanabileceğiniz yutulabilir özellikli diş macunudur. Papatya içeriği ile diş etlerini ve ilk çıkan dişleri rahatlatmaya yardım eder.

Bebek beslendiği ve besin artıkları dişlerine yapıştığı için dişler ilk çıktığı andan itibaren düzenli olarak temizlenmelidir. Süt laktoz içerdiğinden anne sütü de olsa, hazır sütte de olsa dişlerde çürüklerin oluşmasına neden olabilir. Süt dişleri daha organik bir yapıya sahip olduklarından çürümeleri de daha kolaydır, bu nedenle dişler ilk çıktıklarından itibaren özenle temizlenmeli ve korunmalıdır.

R.O.C.S. Baby Ihlamur,bebeklerin ilk dişleri için tasarlanmıştır. Yutulabilir özelliğe sahip olan diş macununun içermiş olduğu Ksilitol maddesi çürük oluşumlarına dişleri korumaya yardım eder..

Doğal diş macunudoğal içerikleri ile diş inesini güçlendirmeye ve dişetlerini rahatlatmaya yardım eder.

R.O.C.S. Medikal Mineral Jel, diş minesini güçlendirmek için tasarlanmış, yetişkinlere özel diş macunudur. Diş minesini çürümelere karşı korumaya ve güçlendirmeye yardımcıdır.

Dişlerde yaklaşık 3 tona kadar daha beyazlık sağlamaya yardım eder. Hassasiyeti azaltmaya da yardımcı olur. Jel, diş macunu değildir. Kullanmadan önce dişlerin diş macunu ile fırçalanması gerekir, üzerine jel yine fırça yardımı ile uygulanır, durulanmaz.

R.O.C.S Ürünleri ve Fiyatları

R.O.C.S. Kids Ahududu Ve Çilek4 ve 7 yaş arasındaki çocukların dişlerine özel tasarlanmış, harika meyve tadında bir diş macunudur.

Hello Kitty Işıklı Diş Fırçası (3-7 Yaş); Sapında bulunan düğmesine bastığınızda yanıp sönmeye başlayan ışıkları çocuğun çok hoşuna gidecek ve diş fırçalama süresini de ayarlamanıza yardım edecek.

Pille çalışan fırça, çocuğunuzun küçük elleriyle tutabileceği şekilde tasarlanmıştır ve küçük dişlerini fırçalamasına da uygun şekilde tasarlanmıştır.

Dupont Tayneks kılları kullanarak küçük ve hassas dişlere özel soft yapıda olan fırça, Dr Fresh tarafından tasarlanmıştır.

Çocuklar yaklaşık 6-7 ay arasında ilk dişlerini çıkartırlar ve diş çıkartma süt dişler 20 tane oluncaya kadar devam eder. Süt dişlerin de kalıcı dişlerin de özenli bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir. İyi temizlenmeyen dişler diş aralarında mikropların birikmesine ve dişlerde çürüklerin oluşmasına neden olurlar.

Hello Kitty Çocuk Diş Macunu 75 ml, çocukların dişleri için tasarlanmış olan, çilek tadında diş macunudur.

Yetişkin, çocuk ve bebeklerin diş temizliği için diş macunu ve diş fırçası çeşitleri tasarlayan ROCS markasındaki ürün çeşitlerine Turuncu Kasa’dan ucuz fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim