Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü
  • Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

Markası : Dr Scholl Ürünlerini Gör

30188

5052197023350

5/1
990 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

Scholl Velvet Elektronik Ayak Törpüsü

Marka Adı: Dr. School

Ürün Adı: Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

Ürün Miktarı: 1 adet elektronik ayak törpüsü, 1 adet silindir başlık, 4 adet AA pil, 1 plastik kapak

Ürün Özellikleri: Ayaktaki ölü derilerden kurtulmanıza imkan sağlar. Özellikle ayak topuklarındaki sertleşmelerde etkilidir. Ayaklarınıza yumuşaklık sağlar ve ayakları diğer bakım aşamalarına hazırlar. Ayaklarınızda istediğiniz yumuşaklığı sağlayana kadar, uygulamayı devam ettirebilirsiniz. Sadece kendi uygulama başlığı ile kullanılır. Temizliği son derece kolaydır.

Kuru deride uygulanması önerilir. Aynı bölgede 3-4 saniyeden uzun uygulama yapılmaz. Derinin tahriş olması durumunda, uygulama sonlandırılır. Ayaklarınızda dilediğiniz yumuşaklığı elde edince uygulamayı sonlandırabilirsiniz.

Sonuç: Ayaklarınızdaki ölü ve sert derilerden kurtulmanıza yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Silindirin koruyucu başlığını çıkardıktan sonra, silindir başlığın tamamen yerine yerleşip yerleşmediği kontrol edilir. Gümüş renkli halka sola çevrilerek açılır ve silindir başlık sertleşmiş derilerin üzerinde hareket ettirilir. Çok bastırmadan kullanılması gerekir, aksi takdirde ürün durabilir.

Ayak bakımı, genel bakımın en önemli aşamalarından biridir. Yumuşacık, bakımlı ayaklar kendimizi iyi hissetmenizi sağlar. Özellikle de yaz aylarında sandalet, terlik giydiğimiz zamanlarda ayaklarımızın güzel ve bakımlı görünmesini isteriz.

Çoğu zaman kişisel bakımımızda ayak bakımını göz ardı ederiz. Oysa ayaklarımız, tüm gün boyunca bizim yükümüzü taşırlar, ayakkabıların içinde havasız kalırlar. Düzenli olarak bakımı yapılmayan ayaklarda kuruluk, topuk çatlakları, çeşitli ayak sorunları ortaya çıkabilir. Ayak bakımının hem estetik açıdan hem de sağlık açısından düzenli olarak yerine getirilmesi gerekir.

Yanlış ayakkabı seçiminden, ayakların uygun ürünlerle nemlendirilmemesinden kaynaklanana sebeplerden dolayı ayaklarda, özellikle de ayak topuklarında ölü deriler birikebilir ve kuruluklar oluşabilir.

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü, ayak bakımınızda size yardımcı olabilecek bir üründür. Elektronik ayak törpüsü, ayaktaki kuruluğu gidermeye, ayağı ölü derilerden arındırmaya yardım eder. Yumuşacık ve pürüzsüz ayaklara sahip olmanızı hedefler.

Ayaklarınızda dilediğiniz yumuşaklığı elde edene kadar uygulama yapabilirsiniz. Ayaklarınızdaki ölü derilerden kurtulmayı kolaylaştırır. Ayak bakımınıza yardımcı olurken, sizi çok zorlamaz ve fazla zamanınızı da almaz. Taşınabilir boyutu sayesinde de seyahatlerinizde yanınızda taşıyabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz.

Uygulamadan sonra ayaklarınızı temizledikten ve kuruladıktan sonra uygun bir nemlendirici ile nemlendirebilirsiniz.

Bu ürün ile birlikte sadece Dr Scholl Velvet Smooth Express Pedi Yedek Başlıkların kullanılması tavsiye edilir.

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür. Hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsü

990TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim