Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Sensilis

En kaliteli doğal ürünler ile etkili cilt bakımında yardımcıdır. Özenle yapılan her ürün, güvenilir bir şekilde tüm ihtiyaç olan cilt bakımını sağlamaya çalışır.

Sensilis Ürünleri

40 yılı aşkın deneyimini yenilikçi ve doğal malzemelerle birleştirerek cilt bakımında tecrübeli bir marka haline gelmiştir. Birçok ürün çeşidine sahip olan Sensilis özel formülleri ile etkili sonuçlar çıkartmaktadır. Sağlamış olduğu sonuçları ile memnuniyet kazanmaktadır.

En kaliteli doğal ürünler ile etkili cilt bakımında yardımcıdır. Özenle yapılan her ürün güvenilir bir şekilde tüm ihtiyaç olan cilt bakımını sağlamaya çalışır. Dünyada pek çok kişinin tercih ettiği marka ülkemizde de beğenilerek kullanılmaktadır.

Anti Aging ürünler, cilt bakım kremleri, cilt temizleme ürünleri, dudak bakımı, göz çevresi bakımı, maskeler, nemlendiriciler, saç bakım maskeleri, saç kremleri, şampuan ve yetişkinler için güneş kremleri gibi birçok ürün yelpazesi bulunmaktadır.

Sensilis Ürünleri ve Fiyatları

Sensilis İdyllic Stem Cell Anti-Aging Global Eye Treatment; yaşlanma karşıtı etkiye sahip göz çevresi kremidir. Göz çevresinde beliren minik çizgi, kırışıklık ve gerginliğin giderilmesine yardımı bir üründür.

Sensilis İdyllic Stem Cell Anti-Aging Global Ultimate Serum; olgun ciltler için yaşlanma karşıtı etkiye sahip serumdur.

Sensilis Densage Redensifying Repairing Shampoo; saç tellerini güçlendirmeye ve yapılandırıcı bakım sağlamaya çalışan şampuandır. Tüm saç kırılmalarına karşı saç tellerine bakım sağlamaya çalışır.

Sensilis bir İspanya markasıdır. Yaşlanma karşıtı ürünlere özel olarak odaklanmıştır. Ürünleri sayesinde doğal güzelliği korumaya yardımcı olur. Paraben, hayvansal içerikler, madeni yağlar içermez. Ginkgo Biloba, kasımpatı, goji meyveleri, lotus çiçeği, shea, passion flower gibi güçlü ve etkili içeriklere sahiptir.

Sensilis ürünlerine Turuncu Kasa'dan kolaylıkla ulaşabilir ve uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim