Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu 100 ml

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu 100 ml

Markası : Sensodyne Ürünlerini Gör

30076

8681291000935

5/1
110.75 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu 100 ml.

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu

Marka Adı: Sensodyne

Ürün Adı: Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri: Hassas dişler için koruma sağlamaya yardımcı olur. İçerdiği jel şerit ferahlık sağlamaya yardımcı olur. Çürük oluşumuna karşı dişleri korumaya çalışır. Nefeste yenilenme sağlamaya çalışır. Ağız içinde ve dişlerde etkin bir koruma sağlamaya çalışır.

Sonuç: İçerdiği jel şerit ile nefeste ferahlama sağlamaya ve dişleri korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Dişlerinizi günde iki kez fırçalamanız önerilir. 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanmadan önce bir uzmana danışılması önerilir.

Diş sağlığının korunmasında diş bakımlarının düzenli olarak yerine getirilmesi, elbette çok önemlidir. Ancak diş sağlığının korunmasında, beslenme şeklinin de önemi vardır.

Şekerli ve asitli gıdalar, dişin üzerine yapışır ve zor çıkar. Bunların tüketiminde aşırıya kaçmamak, diş çürüklerinin önlenmesinde büyük rol oynar. Çok sert, kabuklu yiyeceklerin diş ile kırılmaya çalışılması, diş yapısına zarar verir. Yani beslenme alışkanlıklarının değişmesi, diş sağlığı için önemli bir unsur olabilir.

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu, hassas dişler için uzun süreli koruma sağlamaya yardımcı olabilecek bir üründür. Hassas dişler için gün boyu koruma sağlamaya çalışır. Düzenli kullanım ile diş plaklarını yok etmeye, diş çürüklerine karşı önlem almaya çalışır.

Ekstra ferahlık sağlamaya yardımcı jel şerit içerir. Günde iki kez düzenli fırçalama ile dişlerde koruma sağlamaya çalışır. Ağızda ferahlık ve temizlik hissi sağlamaya çalışır.

Diş bakımını düzenli olarak yerine getirmek, hem sağlık açısından hem de estetik açıdan oldukça önemlidir. Bakımsız dişler, kişinin kendine olan güveninin sarsılmasına sebep olabilir.

Ürün İçeriği : 

Aqua , Sorbitol , Hydrated Silica , Glycerin , Potassium Nitrate , Aroma , Cocamidopropyl Betaine , Xanthan Gum , Sodium  Saccharin , Sodium Fluoride , Sodium Hydroxiide , Limonene .

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür. Hemen kullanmaya başlamak için, sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sensodyne Ferah Nefes Diş Macunu 100 ml

110.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim