Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Skincode

Skincode markasının kaliteli ürünlerini bu sayfadan uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.

SKINCODE Ürünleri

Cilt bakımında kaliteli ve güvenilir bir marka haline gelmiş güzellik şirketi 1998 yılında İsviçre’de kurulmuştur. Skincode firması, geçip giden zamana karşı cildinizi hep genç tutmaya yardımcı olacak güçlü formüller üretmiştir. Yüksek performanslı, kaliteli ve hassas cilt bakımı sağlamaktadır. Günlük cilt bakımından temizleyicilere, yaşlanma karşıtından nemlendiricilere kadar birçok ürün çeşidi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya destek olur.

Formülünde koruyucu, renk, koku ve hayvansal türevler bulundurmayan ürünler üretmektedir. Doğal özleri ile çok tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Skincode firması Yaşlanan cilde karşı geliştirdiği çok özel formülü ile alanında hızla ilerlemiştir.

Temel bakımı profesyonelce yapan marka geniş ürün kategorisiyle birçok cilt için güzellik sunmaktadır. Özenle yapılan her ürün; güçlü aktif içeriklerle, gözle görülür gelişmeler sağlamaya yardımcı olur.

Skincode Age Lab Time Rewinding Serum 30ml - Kırışık Karşıtı Serumu; yüz ve boyun bölgelerinin sıkılaşması, kırışıklıkların düzelmesi ve cilt esnekliğinin geri kazanılması için kullanılan bir serumdur. Zengin nemlendirici yapısı cildi beslemeye ve yumuşak bir doku oluşturmaya çalışır. Cildi sıkılaştırarak, çizgi ve kırışıklıkları en aza seviyeye indirmeye çalışır.

Skincode Lifting Moisture Mask 75 ml - Sıkılaştırıcı Maskesi; yorgun ve nemini kaybetmiş ciltlerin tazelenmesine yardımcı olur. Cildin canlanmasına, sıkılaşmasına ve yaşlanma belirtilerinin en aza indirilmesine destek olan maskedir. Cildinize duru bir görünüm sağlamaya yardımcı olmaktadır.

Skincode Ürünleri ve Fiyatları

Skincode Alpine White Brightening Eye Contour Cream 15ml - Göz Çevresi; Göz çevresinde sıkılaşma sağlamaya ve toparlanmış bir cilt görünümü sunmaya çalışır. Göz çevresine gençlik ışıltısı katmaya yardımcı olur. Çizgilerin görünümünde hafifleme sağlamaya destek olur. Cildin en hassas bölgesi olan göz çevresi bakımının düzenli olarak yapılması gerekmektedir.

Skincode Alpine White Brightening Hand Cream 75ml - El Kremi; ellerinizi korumaya ve beslemeye yardım eder. Yaşlanma belirtileri ve lekelerin görünümünü hafifletmeye yardımcı olur. Ellerinizi nemlendirerek yumuşatmaya destek olur. Özel formülü ile ellere kadifemsi bir his sağlamayı amaçlar.

Skincode Cellular Night Refine & Repair 50ml - Gece Kremi; cildi sıkılaştırmaya ve esnek yapısını güçlendirmeye yardımcı olur. Yaşlılık lekelerini en aza indirmeye çalışarak daha genç bir görünüm kazandırmayı amaçlar. Zengin formülü ile ciltteki pürüzleri ve lekeleri gidermeye yardımcı olur. Gece boyunca cildin yenilenmesine yardımcı olur.

Özenle yapılan ürünleri ile Skincode markası alanında ilerlemektedir. Doğal aktif içerikli ürünleri kullanarak, zaman içinde cildinizin sağlıklı ve her zamankinden daha iyi görünmesine yardımcı olacak ürünlere sahiptirler.

Düzenli bakım sonucunda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu markaya Turuncu Kasa'dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim