Solante Actinica Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml (S.K.T 09-2027)

Solante Actinica Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Solante Actinica Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml
  • Solante Actinica Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml

Markası : Solante Ürünlerini Gör

21011

8699278060131

55
PİYASA FİYATI 698.00 TL
SATIŞ FİYATI 635.18 TL
1809
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stokta

Marka Adı : Solante 

Ürün Adı : Solante Actinica Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon

Ürün Miktarı : 150 ml 

Ürün Özellikleri : 

Solante, farklı cilt yapısına uygun olan ürünlerin güneştenkorunmasına yardım etmek için ürünler tasarlamaktadır Aktinik keratozlu ciltlerin kullanımı için tasarlanmış birüründür. Her insanın yapısının olduğu gibi cildinin yapısı da farklıözelliktedir ve buna uygun olan ürünlerle bakımının temizliğinin vekorunmasının yapılması etkili sonuçlar elde etmenize yardım edebilir. Bazı ciltler sorunludur, cilt üzerinde kalınlaşan ve bazentehlikeli görülen büyük et benine benzer oluşumlar görülen ciltler, güneşekarşı da oldukça duyarlıdırlar.

Kullanım Şekli : 

Güneşe çıkmadan önce cildinize uygulayın ve terlemelerdensonra, suya girdikten ve kurulandıktan sonra 2-3 saatte bir uygulamayı tekrarlayarakcildinizi en etkili şekilde zararlı güneş ışınlarının etkilerine karşı korumayayardım edebilirsiniz.

Ürün İçeriği : 

Chamomilla Recutita Flower Water/IChamomila Recutita (Matricarial Flower Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Mentha Piperita Leaf Water/lMentha Piperita (Peppermint) Leaf Waterl. Butylene Glycol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate Dimethicone, Et ylhexyl Triazone, Niacinamide, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Phenoxyethanol, Triethanolamine Panthenol, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Cetyl Phosphate Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, PVP Sodium Polystyrene Sultonate, Triethylene Glycol, Alumina, Stearic Acid, Potassium Sorbate, Ascorbyl Tetraisopalmitate Cucumis Melo Seed Extract, Salicylic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride BHT, Cyanocobalamin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Oil/IVitis Vinifera (Grape) Seed Oil], Laminaria Ochroleuca Extract, Cassia Alata Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract/(Glycyrrhiza Glabra Licorice)] Root Extract]. r Waterl, Aqua/Waterl, Ethylhexyl Methoxycinnamate Eac

 

Solante Actinica Spf 50+ Sun Care Lotion 150 ml, TuruncuKasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip olan bir üründür

Yorumlar
b** b**
04.12.2023
vazgeçilmez

vazgeçilmez ücüncü kez aldım<br /> <br />

y** a**
04.12.2023
Teşekkürler

Ciltte beyazlık bırakmıyor.Yıllardır kullanıyoruz çok memnunuz.Teşekkürler

y** **
04.12.2023
memnunum

daha önceden de kullanmıştım memnunum stok yapıyorum<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Solante Actinica Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon 150 ml (S.K.T 09-2027)

635.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim