StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml

StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml

Markası : StriVectin Ürünlerini Gör

30227

817777007985

5/1
250.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml : - Göz Çevresinde Aydınlanma

StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml

Marka Adı: StriVectin

Ürün Adı: StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: Göz çevresindeki morluk ve leke görünümünü minimum düzeye indirgemeye çalışır. Göz çevresine aydınlık ve ışıltılı bir görünüm sunar. Paraben içermez ve içerdiği etken maddeler ile göz çevresine sağlıklı bir görünüm sunmaya yardımcı olur.

Sonuç: Göz çevresine aydınlanma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş göz çevresine parmak uçlarınızla hafif dokunuşlar yaparak uygulayabilirsiniz. Sabah uygulamalarından sonra güneş korumalı bir göz çevresi ürünü kullanılması önerilir.

İçerik: Aqua (Water, Eau), Isononyl Isononanoate, Glycerin, Myristyl Nicotinate, Isododecane, Sucrose Polysoyate, Polysorbate 20, Polyglyceryl-10 Distearate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Trimethylsiloxysilicate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Zea Mays (Corn) Starch, Caffeine, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Dipotassium Glycyrrhizate, Asparagopsis Armata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Ceramide 2, Passiflora Incarnata Flower Extract, Tocopherol, Sorbic Acid, Tribehenin, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Undecylenic Acid, PEG-10 Rapeseed Sterol, Behenyl Alcohol, Butylene Glycol, Sorbitol, Polysilicone-11, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Undecylenoyl phenylalanine, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Isohexadecane, Polysorbate 80, Steareth-20, Silica, Sorbitan Oleate, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Limonene.

 

Cildimizin en hassas bölgelerinden biri göz çevresidir. Göz çevresi dış faktörlere karşı son derece savunmasızdır. Stres, uykusuzluk, yaşlılık belirtileri, zararlı alışkanlıklar gibi faktörler, göz çevresinin pürüzsüz görünümünü etkiler.

Göz çevresi bakımında doğru ürünlerin kullanılması çok önemlidir. Göz çevresinin hassas yapısı, her ürünü kullanmaya uygun değildir.

Göz çevresi bakımı düzenli olarak ve doğru ürünlerle yapılmadığında, erken yaşlanma belirtileri ve yorgunluk izleri de kaçınılmaz hale gelir.

StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml, göz çevresinde kullanıma uygun bir üründür. Göz çevresine aydınlık ve dinlenmiş bir görünüm sunar.

Göz çevresindeki morlukların, lekelerin görünümünü minimum düzeye indirmeye çalışır.

NIA-114 %7+ Aktif C Vitamini, Sepi-White, Haloxyl etken maddelerini içerir. Paraben içermez. Patentli NIA-114 teknolojisi, cilt yenilenmeleri ve onarımında yardımcı olur.

 

StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

StriVectin-EV Get Even Dark Circle Corrector 15 ml

250.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim