Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske

Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske

Markası : StriVectin Ürünlerini Gör

30226

810907021592

5/1
397.63 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske

Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske

Marka Adı: Strivectin

Ürün Adı: Strivectin Instant Revitalizing Mask -Anında Canlandırıcı Maske

Ürün Miktarı: 90 ml

Ürün Özellikleri: Cildi beslemeye ve canlandırmaya yardımcı bir maskedir. Cildi nemlendirmeye, pürüzsüzlük ve yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır. Eşitlenmiş bire cilt tonu elde etmenizde etkilidir. Paraben içermeyen bir formüle sahiptir.

Sonuç: Ciltte aydınlanma ve nemlenme sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş cilde, göz çevresi dışarıda bırakılarak, ince bir tabaka şeklinde uygulanır ve 15 dakika bekletildikten sonra ılık su ile iyice durulanır. Haftada iki ya da üç kez uygulanabilir.

İçerik: AQUA (WATER, EAU), BENTONITE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, HYDROGENATED DIDECENE, ISOPROPYL MYRISTATE, CETEARYL ALCOHOL, HORDEUM DISTICHON (BARLEY) EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, MYRISTYL NICOTINATE, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MICA, BELLIS PERENNIS (DAISY) FLOWER EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, PHELLODENDRON AMURENSE BARK EXTRACT, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) EXTRACT, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, TOCOPHERYL ACETATE, SOY AMINO ACIDS, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, YEAST EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, LECITHIN, PARFUM (FRAGRANCE), PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, DISODIUM PHOSPHATE, TETRASODIUM EDTA, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

 

Cilt bakımı, sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmak isteyenler için vazgeçilmezdir. Günümüzde cilt bakımının önemi konusunda bilinçlenen insanlar arttı. Çoğu insan pürüzsüz bir cilde sahip olmak için, düzenli olarak cilt bakımı yapmayı ihmal etmemektedir.

Strivectin markasında cilt bakımında kullanılacak pek çok ürün bulunmaktadır.

 

Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske, cildi beslemeye ve canlandırmaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir maskedir. Cilde aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm sunmaya çalışır.

Eşitlenmiş bir cilt tonu elde etmenizde etkilidir. Cilde nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlamayı amaçlar. Cilt yapısını güçlendirmeye ve cildi beslemeye yardım eder.

 

NIA 114, Vitamin C-Ester + Hexylresorcinol etken maddelerini içerir.

Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Strivectin Instant Revitalizing Mask 90 ml-Anında Canlandırıcı Maske

397.63TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim