Strivectin Radiance Refining Moisturizer 50 ml-Arındırıcı Nemlendirici

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : StriVectin Ürünlerini Gör

30223

810907021295

5/1
552.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Strivectin Radiance Refining Moisturizer 50 ml-Arındırıcı Nemlendirici

Marka Adı: Strivectin

Ürün Adı: Strivectin Radiance Refining Moisturizer 50 ml-Arındırıcı Nemlendirici

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Cilde nemlenme sağlamaya yardımcı anti aging özellikli bir üründür. Cilde aydınlık ve canlanmış bir görünüm sunmaya yardım eder. Cilt lekelerinin görünümünü minimum düzeye indirgemeye çalışır. Cilt yapısını güçlendirmeye yardım eder. Paraben içermeyen bir formüle sahiptir.

Sonuç: Anti aging içeren özelliği ile cilde nemlenme sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temiz cilde sabah ve akşam masaj yaparak uygulanır ve uygulamaya göz çevresi dahil edilmez.

İçerik: AQUA (WATER, EAU), ISOPROPYL MYRISTATE, MYRISTYL NICOTINATE, PENTYLENE GLYCOL, BELLIS PERENNIS (DAISY) FLOWER EXTRACT, SILICA, GLYCERIN, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, MICA, PEG-100 STEARATE, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, HEXYLRESORCINOL, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, YEAST EXTRACT, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HEXYLENE GLYCOL, ALGAE EXTRACT, SORBITAN OLEATE, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, SOY AMINO ACIDS, ISOHEXADECANE, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 80, XANTHAN GUM, ALCOHOL, PHENETHYL ALCOHOL, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL.

 

Cildimiz güzelliğimizin ve gençliğimizin yansımasıdır. Düzenli bakımı yapılan bir cilt, her zaman sağlıkla ve canlılıkla ışıldar. Cilt bakımının en önemli adımlarından biri de nemlenme aşamasıdır.

Yağlı, kuru, karma ya da hassas her cildin neme ihtiyacı vardır. Nemlenen cilt, daha sağlıklı bir görünümde olur.

Strivectin Radiance Refining Moisturizer 50 ml-Arındırıcı Nemlendirici, cilde ışıltılı ve aydınlık bir görünüm sunmaya yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı özelliği ile cilt yenilemesini tetiklemeyi amaçlar. Cilde nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlar. Cilt yapısını güçlendirmeye çalışır.

 

Paraben içermez ve cildin nefes almasına izin verir. NIA 114, Vitamin C-Ester+ Hexylresorcinol etken maddelerini içerir.

 

Ciltteki leke görünümünde düzelme sağalamaya çalışır. 

Strivectin Radiance Refining Moisturizer 50 ml-Arındırıcı Nemlendirici, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Strivectin Radiance Refining Moisturizer 50 ml-Arındırıcı Nemlendirici

552.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim