StriVectin Tightening Neck Serum Roller - Boyun Sıkılaştırıcı 50ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : StriVectin Ürünlerini Gör

30224

810907020526

5/1
488.14 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

StriVectin Tightening Neck Serum Roller 50ml : - Boyun Sıkılaştırıcı 

Marka Adı: StriVectin

Ürün Adı: StriVectin Tightening Neck Serum Roller - Boyun Sıkılaştırıcı

Ürün Miktarı: 50ml

Ürün Özellikleri: Dekolte ve özellikle boyun bölgesinde sıkılaşma sağlamaya ve esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Masaj rolleri ile kolay bir uygulama sağlar. Yağsız formülü ile cilt tarafından kolayca emilir. Yüz ovalinde toparlanma sağlamaya ve boyun bölgesinin esnekliği artırmaya yardımcı olur. Paraben içermez ve cilt bariyerlerini güçlendirmeye çalışır. Cilde yoğun bir biçimde nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır.

Sonuç: Boyun bölgesinde toparlanma, sıkılaşma ve nemlenme sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabah, akşam temiz boyun ve dekolte bölgesine uygulama yapılır. Ürünün aplikatörü açık konumunda iken serum roller ile ürün emilene dek uygulanır, daha sonra aplikatör kapalı konuma getirilir.

İçerik: INGREDIENTS: AQUA (WATER, EAU), GLYCERIN, DIMETHICONE, MYRISTYL NICOTINATE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-40 STEARATE, PROPANEDIOL, ACACIA SENEGAL GUM, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, PULLULAN, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, SACCHARIDE ISOMERATE, JOJOBA ESTERS, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, ALGAE EXTRACT, HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM, CERATONIA SILIQUA (CAROB) GUM, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, ALOE BARNADENSIS LEAF JUICE POWDER, ISOHEXADECANE, SODIUM HYALURONATE, HYDROGENATED LECITHIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ETHYLHEXYL GLYCERIN, SORBITAN LAURATE, POLYSORBATE 80, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, RESVERATROL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PARFUM (FRAGRANCE), ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, AMINOMETHYL PROPANOL, DISODIUM EDTA, BHT, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, CHLORPHENESIN, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE.

 

Zamanın ilerlemesiyle birlikte cildimizde sıkılığını kaybetmeye ve sarkmaya başlar. Özellikle çene altı ve boyun bölgesinde esneklik kaybı görülür. Cildin gençlik ışıltısını uzun süre koruması için, cilt bakımına özen göstermek gerekir.

 

Strivectin markası, genellikle kırışıklık karşıtı geliştirdiği ürünler ile dikkat çekmektedir.

StriVectin Tightening Neck Serum Roller - Boyun Sıkılaştırıcı 50ml, özellikle boyun bölgesinde sıkılaşma sağlamaya yardımcı bir üründür.

 

Yağ içermeyen formülü ve roller formu ile kolay bir kullanıma sahiptir. Yağsız bir formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. Yüz ovali ve boyun bölgesinin toparlanmasına esneklik kazanmasına yardımcı olur. 

Cildi yoğun bir biçimde nemlendirmeye, yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır. Formülünde paraben bulunmaz.

NIA 114, Easyliance, Idealift, Pentavitin, Phtyaluronate etken maddelerini içerir.

 

  

StriVectin Tightening Neck Serum Roller - Boyun Sıkılaştırıcı 50ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

StriVectin Tightening Neck Serum Roller - Boyun Sıkılaştırıcı 50ml

488.14TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim