Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml

Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30210

8023628005082

5/1
167.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml

Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:  Akneli ve yağlanmaya meyilli ciltlerin temizliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış bir üründür. Cildi temizlemeye, fazla yağdan arındırmaya yardımcı olur. Cildin sebum dengesini korumaya ve yağlı parlamaları azaltmaya çalışır. Formülündeki içeriklerle, cildin aşırı yağlı görününmesini engellemeye yardım eder. Cildi temizlerken kurutmaz.

Sonuç: Akneli ciltlerin temizliğine yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam ıslak cilde masaj yaparak uygulanır ve daha sonra bol su ile durulanır. Dilerseniz makyaj temizliğinde pamuk yardımıyla kullanabilirsiniz. Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

İçerik: Triethyl Citrate ve Methylsulfonylmethane maddelerini içerir.

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt görünümü için oldukça önemlidir. Özellikle de yağlı ve akneli bir cilde sahipseniz, düzenli cilt temizliğine dikkat etmeniz gerekir.

Akne özellikle yüz bölgesinde, sırtta, omuz başlarında ve göğüs bölgesinde görülebilir. Sivilcelerin genellikle ergenlik döneminde görüldüğü inancı yaygın da olsa, her dönemde herkesin başına gelebilecek bir cilt sorunudur. Düzenli ve doğru bakım ile cilt sağlıklı görünümüne kavuşabilir. Önemli olan erken önlem almak ve umursamazlık yapmamaktır.

Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel, yağlı ve akneye meyilli ciltlerin temizliğine yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Fazla yağı ciltten uzaklaştırmaya ve cildin sebum dengesini sağlamaya çalışır. Ciltte görülebilecek yağlı parlamaların önüne geçebilir.

Akneli ve yağlı cilt temizleyicilerinin cildin nem dengesini bozmamasına dikkat edilmelidir.

Sağlıklı, pürüzsüz ve aydınlık görünümlü bir cilde sahip olmak herkesin hayalidir. Bunun için cilt tipine uygun ürünler kullanmak çok önemlidir.

Synchroline Aknicare serisindeki ürünler, akneli ciltlerin bakımına özel olarak geliştirilmiştir. Synchroline markasında farklı cilt tipleri için, farklı ihtiyaçlara yönelik ürünler de bulunmaktadır.

Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Aknicare Gentle Cleansing Gel 200 ml

167.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim