Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml

Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30222

8023628900929

5/1
177.97 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Rosacure Fast Cream Gel

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: Kızarıklıkların ve kılcal damarların göründüğü ciltlerde günlük bakım sağlamaya yardımcıdır. Düzenli kullanım ile ciltteki kızarıklığı hafifletmeye ve cilt görüntüsünü normale yaklaştırmaya çalışır. Cildi beslemeye ve yatıştırmaya yardım eder. Lazer, peeling gibi uygulamalardan sonra ciltte görülen kızarıklıklarda da etkili olabilir. Krem jel formu ile cilde kolayca nüfuz eder.

Sonuç: Kızarıklık sorunu yaşayan ciltlerde bakım sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Cildinizi, Synchroline Rosacure serisinden bir ürün ile temizledikten sonra tüm yüze uygulayabilirsiniz. Günde iki kez kullanım için idealdir.

 

Ciltteki kızarıklıklar genellikle kılcal damarların cilt yüzeyine yakın olmasından ya da kan dolaşımının hızlı olmasından kaynaklanır.

Cilt kızarıklıkları pek çok kişide görülebilecek bir cilt sorunudur. Erken önlem alınması ve doğru ürünlerin kullanılması ile birlikte çözüm bulunabilir. Yanaklar, alın ve çene bölgesinde görülmesi muhtemeldir.

Kızarıklık sorunu yaşayan ciltlerde yanma, kaşıntı gibi sorunlar görülebilir.

Cilt kızarıklıkları kişinin kendisini kötü hissetmesine, kendine olan güveninin sarsılmasına sebep olabilir. Kızarık, hassas, rozaseye meyilli ciltlere uygun bakım yapıldığında ciltte yatışma sağlanabilir. Synchroline markasında, rozaseye meyilli ciltler için geliştirilen ürünler bulunmaktadır.

Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml, rozaseye meyilli, kızarıklık ve kılcal damar görüntülerinin olduğu, çok hassas ciltlere bakım sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Kremjel formu ile cilde kolayca nüfuz ederek, etki sağlamaya çalışır. Ciltteki kızarıklık görünümünü hafifletmeye, kılcal damar görüntülerinin azalmasına yardımcı olur.

Synchroline Rosacure Fast Cream Gel, cildi beslemeyi ve cilt görünümünü normale yaklaştırmayı amaçlar. Lazer, peeling gibi cildi derinlemesine etkileyen uygulamalardan sonra ortaya çıkan kızarıklıklarda da etkili olmaya çalışır.

Ciltte yatışma ve rahatlama sağlamaya çalışır.

Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Rosacure Fast Cream Gel 30ml

177.97TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim