Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml

Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30588

8023628200203

5/1
223.73 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Terproline Yüz Kremi

Ürün Miktarı: 50ml

Ürün Özellikleri: Cildin esnekliğini azalması durumunda kullanıma uygundur. Özellikle lazer, peeling gibi uygulamaların ardından cildin neme ihtiyacı olduğu durumlarda ideal bir bakım kremidir. Peeling gibi uygulamaların ardından günde 3-5 kez kullanılır ve cildin normale dönmesinin ardından günde iki kez kullanmak yeterlidir. Arzu edilirse, anti aging gibi düzenli olarak da kullanılabilir.

Sonuç: Cildi nemlendirmeye ve bakım etkisi sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde iki kez temiz cilde uygulanır. Cildin hassas ciltlere uygun özellikte bir temizleyici ile temizlenmesi gerekir. Laze, peeling gibi uygulamaların ardından günde 3-4 kez, cilt normale döndükten sonra günde iki kez kullanılır. Göz ile temas ettirilmemelidir. Temas halinde ise bol su ile durulanmalıdır.

İçerik: Asetilglukozamin, Proline Linoleate, Hyalüronik Asit, Xylitol, Soya Proteinleri, Seramidler, Fibronektin Glikopeptidleri, Asiatic ve Madecassic Asit Heterositleri.

 

Her cildin neme ihtiyacı vardır. Nemli cilt sağlıklı ve canlı görünür. Cilt nemini kaybetmeye başladığında ise soluk ve mat bir görünüm almaya başlar.

Ancak bazı dönemlerde cildin neme olan ihtiyacı artar. Özellikle lazer, peeling gibi uygulamaların ardından cildin toparlanabilmesi için yoğun bakıma ihtiyacı vardır.

Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml, lazer ya da derin peeling gibi cilt işlemlerinin ardından cilde nemlenme sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Bu tür uygulamaların ardından günde 3-4 kere uygulanır. Cilt normal haline döndükten sonra günde iki kez uygulama yeterlidir. Ayrıca anti aging ürün olarak da düzenli bir biçimde uygulanabilir.

Ürünü temiz cilde uygulamak gerekir. Cilt temizliğinde kullanılacak ürünlerin de hassas ciltlerin kullanımına uygun özellikte seçilmesi gerekir.

 

Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Terproline Yüz Kremi 50ml

223.73TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim