ESRA EROL'LA TURUNCUKASA

Turuncukasa Blog

SAĞLIK KÖŞESİ

Diyetisyen Gonca Yaşar
Dr. Tahir Oruç
Dr. Özgür Sayın

Fırsatlar

3 Al 2 Öde Kampanyası

Bu ürünler ile kargo bedava

Bu ürünler ile kargo bedava

Toppik Saç Gürleştiri'ci 2´Lİ Set ( 10,3 gr Toz Bir Aylık Kullanım +Sprey )

Markası : Toppik

0 Item Items

ÖZel keratin lifleri içeren, Toppik Saç Gürleştiriciyi, bir aylık kullanım tozu ve spreyiyle beraber bu sayfada bulabilir ve indirimli fiyata sipariş verebilirsiniz.

Daha fazla detay

89.00 TL KDV DAHİL

80.1 TL KDV DAHİL

10% indirim

Bu ürünü satın alarak puan toplayabilirsiniz 800 Alışveriş puanı. Sepetinizde toplanacak 800 puan İndirim kuponları toplam tutarı : 0.80 TL.


Kargo Bedava Ürünler Kategorisinden ürün ekle kargo ücreti ödeme! Gitmek için tıkla.
Aynı zamanda 150TL ve üzeri alışverişlerde KARGO BEDAVA !
Kargo ücretimiz Tüm Türkiye' ye 3,95 TL dir.
Ürün Avantajları
Önemli Uyarı

Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeleri, şeklindedir.Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Sitemizde ilgili yasa ve yönetmelikler gereği, sağlık beyanı oluşturabilecek açıklamalara yer verilmemektedir. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Detaylı bilgi için tıklayınız

Toppik Saç Gürleştiri'ci 2´Lİ Set ( 10,3 gr Toz Bir Aylık Kullanım +Sprey )

Seyrek ve dökülmeye başlayan saçların görüntüsünden kurtulmak için doğal ve güvenilir tek yol.

  • Bu bir krem değil.
  • Bu bir sprey değil.
  • Bu bir ilaç hiç değil!

TOPPİK NEDİR ?
Toppik hair building lifleri, saçınızı saniyeler içinde gürleştiren özel keratin lifleridir. Toppik in formülünde yeralan keratin, saçın doğal proteinidir. Saçımızın % 97 si keratinden oluşur. Toppik in içinde, küçük, mikrolifler halinde keratin molekülleri vardır. Toppik kutusu sallayarak seyrek saçlı bölgeye döküldüğü zaman, bu moleküller, statik enerji ile yüklenir ve saç tellerinizle birleşir. Saniyeler içinde dolgun saçlara kavuşursunuz.

Toppik Nasıl Uygulanır ?

  • Saçınızı havlu ile ya da kurutma makinesi ile tamamen kurutun. Toppik yalnızca kuru saça uygulanmalıdır.
  • Toppik kutusunu bir elinize alarak gürleşmesini istediğiniz bölgenin 7.5- 15 cm kadar üzerinde tutunuz. Küçük alanları hedefliyorsanız, kutuyu o bölgeye yaklaştırmalısınız.
  • Toppik'i dilediğiniz alana doğru serbestçe sallayınız, çevredeki alana düşen lifler için endişeye kapılmayınız, onlar kolayca kaybolacaklardır.
  • Alın bölgesine uygularken, baş parmak ve işaret parmağınızı kullanarak saçlarınızla alnınız arasında bir sinir oluşturun ve liflerin alnınıza ya da gözlerinize gelmesine engel olun.
  • Saçınıza hafifçe vurmak, Toppik liflerinin serpildikleri alanda dağılmalarına yardımcı olacaktır. Açık, plastik ve sert bir fırça kullanarak saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirin. Saçınızın serpmiş olduğunuz Toppik lifleriyle daha kolay sekil aldığını fark edeceksiniz.
  • Eğer sağlanan kamuflaj yeterli değilse, Toppik liflerinden daha fazla serpin ve elinizle hafifçe vurarak ya da fırçalayarak saçınız tam anlamıyla kalın ve dolgun gözükene kadar devam edin.
  • Fiberhold Toppik spreyi hafifçe sıkarak lifleri yerinde sabitleyiniz.

Toppik %100 Sağlıklı

Toppik, bugüne kadar bildiğiniz, duyduğunuz ürünlerden çok farklı. Saçla ilgili araştırmalarda "yüzyılın buluşu" olarak nitelenen Toppik; ne şampuan, ne krem, ne sprey, ne de bir ilaç!... Toppik, tamamen doğal moleküllerinden oluşuyor. Keratin zaten, saçlarımız % 97'sine oluşturan doğal proteinin ta kendisi! Bu nedenle doktorlar tarafından da tavsiye ediliyor.

Toppik pratik, güvenilir, kalıcı.

Toppik, suyla reaksiyona girmediği için; yağmurdan ve rüzgardan etkilenmez, terleme ile çıkmaz. Yüzme ya da duş alma ile liflerin bir çoğunluğu ya da tamamı çıkabilir. Lifler sadece sabun ya da şampuanla tamamen yok olur.

Sıkça Sorulan Sorular

1. Toppik bir ilaç mı? Doktor kontorlünde kullanmam gerekir mi?

Cevap:Toppik bir ilaç yada krem değildir. Doktor kontrolü olmaksızın istediğiniz ölçüde kullanabilirsiniz. Saçınıza herhangi bir yan etkisi yoktur.

2. Toppik saçlarımın dökülmesine neden olur mu?

Cevap:Toppik %97 oranında mikrolifler halinde organik keratin molekullerinden oluşmaktadır. İçerisinde saçınız için zararlı hiçbir madde bulunmamaktadır. Kendi sacınız ne kadar dogalsa Toppik te o kadar dogaldır.

3. Toppik’in bileşiminde ne var?

Cevap:Saç tellerimizin %97 si keratinden olusmaktadır. Toppik bu dogal formule sadık kalarak formulunde %97 oranında mikrolifler halinde organik keratin molekulleri icermektedir.

4. Toppik kullandıktan sonra jole gibi şeyler kullanabilir miyim?

Cevap:Toppik kullandıktan sonra jole degil ancak sekil verici spreyler kullanabilirsiniz. Ozellikle Toppik Spray i kullanmanızı tavsiye ederiz.

5. Toppik Kaşıntı döküntü yada alerji yapar mı?

Cevap:Hayır Toppik kesinlikle kaşıntı, alerji veya döküntü yapmaz. %97 organik keratin moleküllerinden oluşmaktadır.

6. Yağmurlu havalar da toppik saçımda dağılır mı?

Cevap:Siddetli ruzgar, yagmur veya terleme de bile akmaz, bulasmaz leke Bırakmaz.

7. Terden başım ıslandığında Toppik etkisini kaybeder mi?

Cevap:Başınızın terlemesi durumun da Toppik kesinlikle akmaz etkisini kaybetmez.

8. Yakından bakıldığında Toppik kullandığım belli olurmu?

Cevap:Saçınızla uyumlu renkte Toppik kullandığınız sürece kesinlikle yakından bakıldığında Toppik kullanıldığı belli olmaz.

9. Toppik’i herkes kullanabilir mi?

Cevap:Toppik’i saçı dökülen bay yada bayan herkes rahatlıkla kullanabilir.

10. Toppik spreyi neden kullanmalıyım?

Cevap:Toppik uygulandıktan sonra Toppik’in saçınızdaki tutumunu ve dolayısıyla ömrünü arttırmış olursunuz. Bu nedenle daha etkili bir sonuç için sabitleyici sprey kullanmanızı öneririz.
11. Bir tüp ne kadar zaman da kullanırım?

Cevap:Bir tüpün için kullanma sayısı saçınızı uyguladığınız alana göre değişmektedir.
Ortalama kullanım suresi ;

  • Kucuk Boy >> 1 ay
  • Buyuk Boy >> 2 ay
  • Dev Boy >> 5 ay

12. Ürünün kullanımında nelere dikkat etmeliyim?

Cevap: a. Saçlarınızı duş aldıktan sonra uygulamadan önce çok iyi kurutmayı unutmayın.
b. Toppik' i seyrelmiş bölgeye serpin (tuz eker gibi) sonra ister el ile ister tarak yardımıyla şekil verin.
c. Toppik’i uyguladıktan sonra sabitlemek için Toppik spreyi kullanmanızı öneririz.
d. İyi bir görüntü için Toppik’i uyguladıktan sonra ön saç diplerinde kalmamasına dikkat edin.
e. Rüzgarlı havalarda Toppik’in saçınızda daha iyi sabitlenmesi için Toppik sprey kullanın.
f. En önemli noktalardan bir tanesi Toppik’i dikkatlice uygulayıp sabitlemektir. Böylece saçınıza doğal görünüm kazandırmış olursunuz

15 Eyl. 2014
(5/5
Başlık :
memnunum tavsiye ederim
(Toppik Saç Gürleştiri'ci 2´Lİ Set ( 10,3 gr Toz Bir Aylık Kullanım +Sprey ))

 Report abuse

Bakabileceğiniz Diğer Ürünler

Next Previous