Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream 50ml

Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream 50ml

41600

3661434001871

5/1
148.47 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream 50ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream, kuru ve normal ciltler için üretilmiş kırışıklık kremidir.

- Cildimizde zamanla güneşin, hava şartlarının, cildin nemini kaybetmesinin, genetik faktörlerin ve en çok da yaşlanmanın etkisiyle çizgiler oluşmaya başlar. Bu kırışıklıklar önlem alınıp önüne geçilmezse hem derinleşmeye başlar hem de sayıları artar.

- Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream, kuru ve normal ciltlerin nem dengelerini sağlamaya, var olan kırışıklıkların açılıp kaybolmasını desteklemeye ve yeni kırışıklıkların oluşumunun önüne geçilmesine yardım eder.

- Kırışıklıklar bizi olduğumuzdan daha yaşlı gösterir. Özellikle göz çevresinde, ağız kenarlarında ve boyunda görülen kırışıklıklar erken yaşlarda da güneşin ve genetik faktörlerin etkisiyle oluşabilir.

- Kırışıklıklar erken dönemde önlem alınıp yok edilmemesi halinde derinleşecek ve yok edilmesi daha zor bir hale gelecektir.

- Cildin kırışmasında önemli faktörlerden birisi nemdir. Nemsiz kalan cilt esnekliğini kaybedecek ve mimiklerin dahi kırışıklığa dönüşmesine neden olacaktır. Kuru ciltlerde daha fazla kırışıklık olmasının nedeni budur.

- Ürün içeriğinde bulunan Uriage termal suyu, içeriğinde bulundurduğu vitamin ve minerallerle cildin beslenmesini, daha aydınlık ve canlı bir görünüm kazanmasını destekler.

- Termal su, cildin nem dengesini sağlamaya, cildin su tutma kapasitesini arttırmaya, daha yumuşak bir doku kazanmasına yardım eder.

- Ürün, içeriğinde bulundurduğu Shea yağı ile cildin derinlemesine nemlenmesine, nemsizliğe bağlı kırışmanın önüne geçmeye destek olur.

- Ürün içeriğinde bulunan ISO-3R kompleksi Uriage’nin geliştirip patentini aldığı özel bir bileşendir. Bu bileşen kırışıklığa neden olan cilt sorunlarını çok iyi tanımakta ve doğrudan çözüm sunmaya çalışmaktadır.

- ISO-3R kompleksi ürünün etki etme süresini 2 kat kısaltmaya ve daha hızlı sonuç alınmasını sağlamaya yardım eder.

- Ürün, içeriğinde bulundurduğu pudra özleriyle ciltte parlama yapmaz, bu sayede ürün kullanıldıktan sonra üzerine makyaj uygulaması yapılabilir.

- Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream, ciltteki kırışıklıkların görünümünü hafifletmeye ve yok etmeye, cildin nem oranını düzenlemeye, yeni kırışıklıkların oluşumunun önüne geçmeye, cilde daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırmaya yardım eder.

40060a_1.jpg

Kullanım Şekli: Temizlenmiş cilde nazikçe uygulayınız. Yüz, boyun ve eller için kullanılmaya uygundur.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması önerilir.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Isofill Wrinkle Focus Correction Riche Cream 50ml

148.47TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim