Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları 20 Adet

Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları 20 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları 20 Adet
  • Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları 20 Adet

Markası : Veet Ürünlerini Gör

40362

8690570554496

5/1
169.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları

Marka Adı: Veet

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 20 adet sir ağda bantı bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Kadınlarda, çeşitli sebeplerden dolayı yüz bölgesinde tüylenme meydana gelebilir. Yüzündeki tüylerden kurtulmak isteyenler; ağda, cımbız, ip, yüz epilatörleri gibi yöntemlere başvurmaktadır.

- Yüz bölgesindeki tüylerin azaltılmasında en etkili ve kolay yolardan biri sir ağdalardır. Sir ağda tüylerin daha geç çıkmasını ve kökten alınmasını destekler. Ayrıca tüylerin azalmasında da oldukça etkilidir.

- Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları, yüz bölgesinde meydana gelen istenmeyen tüylerin azaltılmasına destek olmak amacıyla üretilmiş bir üründür.

- Sir ağda bantları cildin nemlenmesini sağlarken pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına da destek olur. Ürün 4 haftaya kadar pürüzüsz bir cilt görünümüne sahip olmanıza katkı sağlar.

- Tüylerden kurtulmak için kullanacağınız bazı yöntemler ciltte batıklara ve kıl dönmesine sebep olabilir. Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları ile böyle problemlerin en aza inmesini destekleyebilirsiniz.

- Her kadının üst dudağında, çenesinde ve kaşının ortasında tüyler vardır. Bazılarında bu tüyler seyrek ve birkaç tane olsa da oldukça rahatsız edicidir.

- Veet markasının bu ürünü ise, yüz bölgesi için özel olarak üretilmiştir. Acısız, pratik ve uzun süre kalıcı bir çözüm arayanların tercih edebileceği özelliklerde bir üründür.

- Tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak tasarlanmış olan ürün, Shea yağı bakımından zengindir. İçeriğinde bulunan Shea yağı ise cildin nemlenmesine destek olur.

- Doğal Shea Yağı içerikli sir ağda bantları tüylerin azalmasında etkili olurken aynı zamanda ölü derinin atılmasına da destek olur. Böylelikle cilt daha taze bir görünüme kavuşur.

- Yüz bölgesinin hassasiyeti düşünülerek üretilmiş olan sir ağda bantlarının kullanımı oldukça pratiktir. Daha kalıcı sonuç elde etmenize destek olan ürün, içeriğinde şeker barındırmadığı için kıl köklerinin beslenmesine sebep olmaz.

- Ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Veet Hazır Sir Ağda Bantları'nın düzenli kullanımında kıl köklerinin zayıflayarak tüylerin azaldığını farkedeceksiniz.

Kullanım Şekli: Ağda bantlarını Easy Strip kavrama şeritlerinden tutarak dikkatlice birbirinden ayırın.

- Daha sonra bandı kavrama şeridinden tutarak cildinize yapıştırın ve bandın iyice yapışması için tüylerin uzama yönüne doğru bir kaç kez elinizle ovuşturun.

- Bir elinizle cildinizi sıkı tutarak diğer elinizle de kavrama şeridini kavrayarak bantı tüylerin aksi yönünde çekin.

- Ağda işlemi bittikten sonra cildinizde kalan ağdayı temizleme mendili ile temizleyin.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç hissettiğiniz her an rahatlıkla kullanabilirsiniz.

En kısa tüyler için bile etkili çözüm sunmayı hedefleyen markanın üretmiş olduğu Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları 20 Adet uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Veet Naturals Doğal Shea Yağı Yüz Bölgesi Sir Ağda Bantları 20 Adet

169.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim