Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem

Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem (S.K.T 11-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem (S.K.T 11-2024)

Markası : Vichy Ürünlerini Gör

30246

3337871328795

55
PİYASA FİYATI 1,749.90 TL
SATIŞ FİYATI 1574.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem

Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem

Marka Adı: Vichy

Ürün Adı: Vichy Liftactiv Supreme Cream - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Normal ve karma yapıdaki ciltlere bakım sağlamaya, ince çizgi ve kırışıklıklar üzerinde etki sağlamaya yardım eder. Derin kırışıklıkları ve yorgunluk belirtileri görülen ciltlerde kullanıma uygundur. Düzenli kullanım ile derin kırışıklıklarda da etki sağlayabilir. Cilde nemlenme ve aydınlanma sağlar. Cilde pürüzsüzlük ve gençlik ışıltısı sunar. Düzenli kullanım ile daha etkili sonuçlar elde etmek mümkündür.

Sonuç: Cilde gençlik ışıltısı katmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabahları yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulanır.

İçerik: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Rhamnose,  Isohexadecane, Alcohol Denat, Propannediol, Isopropyl Isostearate, Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetyl Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Nylon-12, Peg-100 Stearate, CI 77163, CI 77891, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caffeine, Neohesperidin Dihydrochalcone, Palmitic Acid, Phennoxyethanol, Adenosine, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Disodium Stearoyl Glutamate, Disadium Edta, Caprylyl Clycol, Citric Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Ethylhexyl Hydroxysstearate, Polysorbate 80, Parfüm.

 

Cildimizin gençlik ışıltısını her an korumasını isteriz. Ancak zamanın ilerlemesiyle birlikte cildimiz de esneklik kaybederek sarkmaya başlar. Kırışıklıklar, sarkmalar önce cildimizde görülür. Elbette zamanın etkilerine karşı koyamayız. Ancak cilt bakımlarını düzenli olarak yerine getirerek ve cildimize iyi bakarak yaşlanma belirtilerini geciktirebilir ya da görünümlerinde düzelme sağlayabiliriz.

 

Zaman faktörünün dışında cilt yaşlanmasının başka sebepleri de vardır. Cilt kuruluğu, güneşin etkileri cilt yaşlanmasını hızlandırabilir.

Vichy Liftactiv Supreme Cream - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı, derin kırışıklık belirtileri görülen ciltlere bakım sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Ciltteki yorgunluk belirtilerinde etki sağlamaya çalışır.

Cilde pürüzsüzlük ve aydınlanma sağlamaya çalışır. Etkisini uzun süre korur. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamaya ve düzenli kullanım ile derin kırışıklarda da etki sağlamaya ve cildi sıkılaştırmaya yardım eder.

 

Vichy uzun yıllardır yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği ürünler ile kullanıcıların güvenini kazanan bir marka olmuştur.  Her yaş grubundan kişiye ve her cilt tipine uygun ürünleri ile cilt sağlığını ön planda tutmaktadır.

Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar
G** D**
24.11.2023
Kokusu çok güzel

Kokusu çok güzel. 3 yıldır kullanıyorum, belirli yaştan sonra normal nemlendiriciler yetmiyor . anti ageing şart.<br /> <br />

D** K**
24.11.2023
iyi geliyor

iyi geliyor cildime.hafif bir dokusu var.<br /> <br />

A** K**
24.11.2023
Annem çok memnun

Annem için aldım çok memnun yine alacağım<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Vichy Liftactiv Supreme Cream 50 ml - Normal ve Karma Ciltler İçin Kırışıklık Giderici ve Sıkılaştırıcı Krem

1574.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim