Voonka Calcium Ossis 60 Tablet (S.K.T 03-2025)

Voonka Calcium Ossis 60 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Calcium Ossis 60 Tablet
  • Voonka Calcium Ossis 60 Tablet

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42205

8683655089105

55
PİYASA FİYATI 295.00 TL
SATIŞ FİYATI 147.5 TL
905
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Voonka Calcium Ossis 60 Tablet

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 60 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Vitamin, mineral, protein, amino asit, bitki, enzim, lif ve yağ asidi gibi besin öğeleri kullanılarak farklı formlarda hazırlanan takviye edici gıdaların, herhangi bir rahatsızlığı geçirici etkisi yoktur. Genellikle, adından anlaşılacağı gibi, doğal beslenmenin yerine geçmeyen ancak beslenmede eksiklik varsa onları tamamlayan destek ürünleridir.

- Takviye edici gıda ürünleri; tablet, kapsül, saşe, sıvı veya toz içecek formunda satışa sunulmaktadır. Gıda takviyelerinde dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri kullanım şekli ve günlük alınması gereken miktarıdır. Takviye gıdaların kullanımında belirtilen günlük dozun aşılmaması ve maksimum fayda sağlamak için düzenli olarak kullanılması gerekir.

- Voonka markasının üretmiş olduğu Calcium Ossis 60 Tablet, kalsiyum, magnezyum, vitamin D ve vitamin K gibi önemli vitamin ve mineralleri bünyesinde barındıran takviye edici gıdadır.

- Güçlü ve sağlıklı kemiklerin desteklenmesinde kalsiyum, D vitamini ve magnezyumun yanında K2 vitaminin de gerekli olduğu belirtilmektedir. Markanın üretmiş olduğu tablet, özellikle Türkiye'nin K2 vitamini içeren tek kompleks formülüdür.

- K1 ve K2 vitamini, sıklıkla birbirine karıştırılan iki farklı K vitamini formudur. K1 vitamini kanın pıhtılaşmasındaki rolü ile bilinir. K2 vitamini ise; kemik yapımı ve kemiğin sağlamlığını sürdürebilmesi için kalsiyumun kemiklerde depolanmasıyla bilinir.

- Kalsiyum, normal enerji oluşum metabolizmasına, kas fonksiyonuna katkıda bulunan, normal kemiklerin ve dişlerin korunması için gerekli olan önemli bir elementtir. Voonka Calcium Ossis 62 Tablet ile vücudunuzun ihtiyacı olan kalsiyumun karşılanmasına destek olabilirsiniz.

- Markanın üretmiş olduğu Calcium Ossis Tablet de diğer gıda takviyeleri gibi normal beslenmenin yerine geçmez.

Kullanım Şekli: şişe içinde 60 tablet bulunan takviyenin yemeklerden sonra 1'er tablet kullanılması tavsiye edilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 2 defa kullanılması uygundur. Tavsiye edilen miktarın aşılmaması gerekir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Voonka ürünleri, uluslararası hammadde tedariği sağlayan güvenilir kuruluşlardan alınan etken maddeler ile üretilmektedir. Yoğun kalsiyum kullanımında oluşabilecek risklerin azaltılması için, kalsiyumun kemiklerde depolanmasını sağlamanın önemli olduğunu düşünen markanın üretmiş olduğu Voonka Calcium Ossis 60 Tablet'i, indirimli fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilir, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar
m** g**
24.11.2023
mahmut gündüz

Annem için aldım 3 günde hemen değişikliği farkettim teşekkürler

a** y**
24.11.2023
aleyna yumuk

Babam için almıştım... Diğer ürünlerle birlikte 3 ay kullandı faaydasini gördük...<br /> <br /> <br />

a** d**
24.11.2023
ali düz

voonka basarılı<br /> <br />

** E**
20.09.2022
faydasını fazlasıyla gördüm

ben faydasını fazlasıyla ve kısa vadede gördüm. sinir stres durumumu minimuma indirdi. teşekkürler

M** G**
20.09.2022
hızlı ve ürün korumalı geldi teşekkürler

Uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum kargo hızlı ve ürün korumalı geldi teşekkürler.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Calcium Ossis 60 Tablet (S.K.T 03-2025)

147.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim