Voonka Saw Palmetto Complex 92 Kapsül

Voonka Saw Palmetto Complex 92 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Saw Palmetto Complex 92 Kapsül

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42221

8682241302932

5/1
PİYASA FİYATI 349.00 TL
SATIŞ FİYATI 314.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Voonka Saw Palmetto Complex 92 Kapsül

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir cam şişe içerisinde 92 adet yumuşak kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Besin takviyesi adı altında, beslenme desteği ya da doğal sağlık ürünleri olarak piyasada birçok ürün yer almaktadır. Genellikle sporcular aktivite sonrası normal öğünlerine ek olarak yağ ve protein ihtiyacına yönelik ürünler tercih ederler. Sporcular dışında yaşlı ve çocuklar da beslenme destekleriyle protein, yağ, vitamin ve mineral ihtiyaçlarını dışardan karşılayabilmektedir.

- Vücudun düzgün bir şekilde çalışabilmesi için normal beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda farklı formlara sahip gıda takviyeleri ile ihtiyaç duyulan besinler sağlanabilir. Yoğun iş temposu nedeniyle fast food beslenme tarzı insan sağlığınında olumsuz etki oluştururken, sağlık için gerekli olan vitamin-mineral ihtiyacı karşılanamamaktadır. Bu aşamada da devreye gıda takviyeleri girmektedir.

- Voonka tarafından üretilmiş olan Saw Palmetto Complex 92 Kapsül de, içeriğinde çinko bulunan takviye edici gıdadır. Eczacıbaşı laboratuvarlarında özel olarak geliştirilmiş ürünlerinden biri olan gıda takviyesi ile vücudun ihtiyacı olan çinkonun karşılanmasını destekleyebilirsiniz.

- Saw Palmetto, Kuzey Amerika kökenli, küçük boylu bir palmiye türüdür. "Serenoa repens" olarak adlandırılan bitkisel etken maddenin kaynağı olan ürün, çoğunlukla erkeklerde yaşam kalitesinin arttırılması için tüketilir.

- Saw Palmetto Complex içeriğinde çinko dışında cüce palmiye ekstresi ve bal kabağı tohum yağı bulunmaktadır. Özel bir formüle sahip olan kapsülün kaplaması ise sığır jelatinindendir.

Cüce palmiye: Bitkiler arasında şifa özelliği fazla olan bir bitkidir. Ekeklerde yaşlılıkla gelen yetersizliğin azaltılmasına destek olmasıyla bilinen Saw Palmetto bitkisi, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkilidir. Özellikle erkeklerde karşılaşılan sağlık sorunları için oldukça yararlıdır.

- Renklendirici, koruyucu ve tatlandırıcı içermeyen gıda takviyesi normal beslenmenin yerine geçmez. Beslenmenin yanında takviye olarak alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün tercihen yemeklerle beraber bol su ile alınması önerilir. Birden fazla gıda takviyesinin alınmaması oldukça önemlidir.

Kullanım Sıklığı: Günde 3 defa 1'er yumuşak kapsül alınması tavsiye edilir. Günlük tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Gıda takviyesi konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Voonka markasının, geleneksel ürünler grubunda yer alan Saw Palmetto Complex 92 Kapsül'ü, indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz. Ürünü almak için sitemizi tercih ederek ürün içeriği hakkında detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Saw Palmetto Complex 92 Kapsül

314.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim