Voonka Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda 102 Kapsül (S.K.T 11-2024)

Voonka Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda 102 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda 102 Kapsül
  • Voonka Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda 102 Kapsül

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42224

8680807008359

55
PİYASA FİYATI 230.00 TL
SATIŞ FİYATI 115 TL
2713
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Voonka Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda 102 Kapsül

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir cam şişe içerisinde 102 adet yumuşak kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- D vitamini, fosfor ve kalsiyum emilimine katkısı olan önemli bir vitamindir. Dışardan besin yoluyla alındığı gibi güneş ışınları yardımıyla da vücutta üretilebilir. Halsizlik, yorgunluk, kas ağrıları, kaslarda oluşan kramplar ve bağışıklık sisteminde meydana gelen değişiklikler D vitamini eksiliğinin sebepleri olabilmektedir.

- Vücutta önemli görevleri olan D vitamini, yağda çözünen bir vitamindir. Sağlıklı kemik gelişimi ve özellikle çocukların sağlıklı büyüme ve gelişmeleri için oldukça gereklidir. Bazı vitaminlerin eksikliği diğerlerinden daha çok görülür. Mesela D vitamini çok az gıdada bulunduğu için eksikliği oldukça yaygındır. Gerekli tahliller yapıldıktan sonra vücutta D vitamini eksikliği varsa takviye besinler ile vücudun ihtiyacı karşılanmalıdır.

- Ürünlerini doğadan ilham alarak formüle eden Voonka markasının üretmiş olduğu, Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda, vücudunuzun ihtiyacı olan vitaminin karşılanmasına destek olur. Ürünü tercih ederek bağışıklık sisteminin foksiyonuna katkıda bulunabilirsiniz.

- Ürün, D vitamini kaynağı olan kolikalsiferol içeren gıda takviyesidir. Yapılan araştırmalara göre D vitamininin kemik sağlığına olumlu etkileri görülmüştür.

- Voonka Vitamin D 102 Kapsül, kalsiyum ve fosforun normal kullanımına, normal kan kalsiyum düzeyine, normal kas fonksiyonunun ve normal dişlerin korunmasına katkıda bulunan etkili bir gıda takviyesidir.

- Genel sağlığımız için oldukça önemli olan D vitaminini güneşten veya besinlerden yeteri kadar karşılanamıyorsa mutlaka takviyelerle karşılanması gerekir. Markanın üretmiş olduğu bu kapsül yüksek oranda D vitamini içeriği ile vücudun ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır.

- Bütün takviye edici gıdalarda olduğu gibi bu kapsülün de normal beslenmenin yerine geçmeyeceği unutulmamalıdır. Aynı zamanda birden fazla takviye edici gıda birarada kullanılmamalıdır.

Kullanım Şekli: 1 yumuşak kapsülde 24,8 mcg D vitamini içeren ürün yetişkinlerin kullanımına uygundur ve yalnızca destek amaçlı alınmalıdır.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa 1 yumuşak kapsül alınması önerilir. Tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Besin takviyeleri konusunda oldukça geniş bir ürün grubuna sahip olan Voonka, ihtiyacınıza göre vitamin ve mineral destekleri üretmektedir. 102 kapsülden oluşan Vitamin D İçerikli Takviye Edici Gıda'yı veya ihtiyacınız olan takviye besinini uygun fiyata Turuncu Kasa'da bulabilmeniz mümkün. Sitemizi tercih ederek hem ürünleri indirimli fiyata satın almış olur hem de ürünler hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
i** i**
24.11.2023
ihsaniye ince

çok güzel teşekkürler<br /> <br /> <br /> <br />

m** k**
24.11.2023
metin kara

kullandığım en iyi d vitamini<br /> <br /> <br />

a** p**
24.11.2023
ayber pektaş

D vitamini vücudumuz için çok gerekli eksilmeye başladığında cildim saçlarım tırnaklarım belli ediyor çok faydasını gördüm<br /> <br />

m** n**
24.11.2023
mahsun nazır

D vitamini vücudumuz için çok gerekli eksilmeye başladığında cildim saçlarım tırnaklarım belli ediyor çok faydasını gördüm<br /> <br />

** B**
21.09.2022
sevdim

Kullandıktan sonra faydasını gördüm, sevdim

** E**
21.09.2022
elime sağlam

elime sağlam ulaştı. vitamin eksikligim yüzünden saçlarım dökülüyor ve halsiz hissediyordum. 2 gündür takviye alınca zinde hissetmeye başladım.

B** K**
21.09.2022
çok memnunum

Ben yıllardır kullanıyorum çokta memnunum anneme kulandiriyorum annemin yorgunluğu diz ağrıları geçti kadın resmen gençleşti bitmeden aldırıyor stok yapıyor...

N** K**
21.09.2022
teşekkürler

her gün kullanıyorum bu fiyata çok iyi ayrıca benim gibi hap yutamayanlar için çok ideal jel olması teşekkürler

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Vitamin D İçeren Takviye Edici Gıda 102 Kapsül (S.K.T 11-2024)

115TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim