Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil

Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil

30243

696137191034

5/1
252.2 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil

Marka Adı: Youngblood

Ürün Adı: Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil

Ürün Miktarı: 2.25 g

Ürün Özellikleri: Kaşların arasını doldurmaya, şeklini belirginleştirmeye ya da değiştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Asansörlü yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. Kaş fırçası ile de kaşlarınıza şekil vermenize yardımcı olur. Etkisini uzun süre korumaya çalışır. Farklı kaş renkleri için, farklı renkte ürünler bulunmaktadır.

Sonuç: Kaşlara şekil vermeye ve şeklini belirgin hale getirmeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kaş kalemi ile kaşın aralarını doldurduktan sonra kaş fırçası ile de şekil verebilirsiniz.

İçerik: Hydrogenated Soybean Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Zinc Stearate, Stearic Acid, Copernicia Cerifera !Carnauba) Wax, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Tocopherol, CaprylylGlycol, Phenoxyethanol, AscorbylPalmitate, Hexylene Glycol.

 

Kaşlar, yüz ifadesinin nasıl göründüğünü, yüz şeklini ve yüz güzelliğini etkiler. Her yüze yakışan bir kaş modeli vardır. Kaşlar yüz şeklini sinirli, yorgun ya da üzgün bir ifade verebilir.

 

Herkes, istediği kaş modeline sahip olmayabilir. Her şeyde olduğu gibi kaş şeklinin de modası vardır. Kimi zaman kavisli kaşlar moda olurken, kimi zaman da düz kaşlar moda olur. Modaya göre değişen, alınan kaşlar zamanla dökülebilir, azalabilir.

 

Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil, kaş şeklini belirginleştirmeye, kaşın aralarındaki boşlukları doldurmaya yardımcı bir üründür. Asansörlü yapısı ile kolay bir kullanımı vardır. Farklı tonlardaki kaşlar için uygun renkleri vardır. Kaşlara doğal bir görünüm sunar ve etkisini uzun süre korumaya çalışır.

Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil Kaş Kalemi, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youngblood Brow Artiste Sculpting Pencil

252.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim