Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner

Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner

30239

696137112237

5/1
278.64 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner

Marka Adı: Youngblood

Ürün Adı: Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner

Ürün Miktarı: 0.59 ml

Ürün Özellikleri: Paraben içermeyen ürün, göz makyajınızda kullanmanız üzere tasarlanmıştır. Gözlerinizi belirgin hale getirmenize yardımcı olabilecek ürün, kalıcılığını uzun süre korumaya çalışır. Suya karşı dayanıklıdır ve makyaj temizleyici bir ürün ile kolayca çıkarılır. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Sonuç: Anlamlı bakışlara sahip olmanızda yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Göz kapaklarına, kirpik diplerinden itibaren uygulanır. Hem gece hem de gündüz kullanımına uygundur. Makyaj temizleyici bir ürünle kolayca çıkarabilirsiniz.

İçerik: Water (Aqua, Eau), Styrene/Acrylates Coploymer, Butylene Glycol, Alcohol, Beheneth-30, Sodium Polyaspartate, Acrylaes/Octylacrylamide Copolymer, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Xantham Gum, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Bezoate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499),Titanium Dioxide (CI 77891), Black 2 (CI 77266), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510).

 

Gözler, güzelliğin yansımasıdır.  Bu sebeple göz makyajı, kadınların vazgeçemediği uygulamalardan biridir. Kadınlar, göz makyajı ile gözlerini belirgin hale getirmeyi ve bakışlarına anlam katmayı severler.

Günlük hayatta, özel günlerde farklı farklı göz makyajları yapılır. Göz makyajı ile gözleri olduğundan daha büyük ya da daha küçük göstermek, buğulu ya da çekici bakışlara sahip olmak mümkündür.

 

Gözlerimiz, cildimizin en hassas bölgelerinden biri olduğu için, göz makyajında kullanılacak ürünlerin kaliteli olmasına özen göstermek gerekir.

Mineral makyaj markası olan Youngblood, geliştirdiği ürünlerle kullanıcıların beğenisini toplamıştır.

 

Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner, gözleri belirgin hale getirmeye ve bakışlara anlam katmaya yardımcıdır. Farklı renkleri ile size zevkli bir uygulama sağlar. Kalıcılığını uzun süre sürdürmeye yardımcı olur.

Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner , su geçirmez özelliktedir. Göz kapaklarınıza sürdüğünüz ürün kısa sürede kurur ve dağılmaya sebep olmaz.

 

    

Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek, göz makyajınızı belirgin hale getirebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youngblood Liquid Liner Pen - Kalem Eyeliner

278.64TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim