Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı 30ml

Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı 30ml

30240

696137206011

5/1
411.86 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı 30ml

Marka Adı: Youngblood

Ürün Adı: Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun, mineral içerikli bir üründür, A ve E vitaminleri içerir. Ciltteki yağlı parlamaların önüne geçmeye, siyah nokta, kızarıklık gibi cilt sorunlarının görünümünde düzelme sağlamaya çalışır. Makyajın ciltte kadifemsi görünmesine ve kalıcılığını uzun süre korumasına yardımcı olur. Cildi makyaja kusursuz bir biçimde hazırlar.

Sonuç: Makyajın ciltte kusursuz görünmesine ve daha kalıcı olmasına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temiz ve kuru cilde uygulanması önerilir. Parmak uçlarıyla, süngerle ya da fırçayla uygulama yapılır. Eğer kuru bir cilt yapısına sahipseniz, makyaj bazından önce nemlendirici bir ürün kullanabilirsiniz. Makyaj bazını sürdükten sonra kurumasını bekleyin ve daha sonra makyajınızı yapabilirsiniz. Çıkarmak istediğinizde ise makyaj temizleyici ürünler ile bazınızı ve makyajınızı temizleyebilirsiniz.

İçerik: A ve E vitaminleri içerir.

 

Çoğu kadının vazgeçemediği alışkanlıklarından birisi de makyaj yapmaktır. Makyaj, cildin istenilen bölgelerini belirginleştirmede veya güzelliğini ortaya çıkarmada yardımcıdır. Ancak makyaj, doğru tekniklerle ve sağlıklı bir cilde uygulandığında istenilir sonuçlara ulaşılabilir.

Makyaj uygulamasını, kusursuz gösterecek şeylerden biri de makyaj bazı kullanımıdır. Makyaj bazı, cildin daha pürüzsüz görünmesine ve fondötene zemin hazırlanmasına yardımcı olur. Yapılan makyajın daha uzun süreli olmasında etkilidir.

 

Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı 30ml, tüm ciltlerde kullanım için idealdir. Cildi makyaja hazırlamak için kullanılabilir. İçerdiği A ve E vitaminleri ile makyajın kusursuz görünmesinde etkilidir.

 

Ciltteki kızarıklığı, siyah nokta ve sivilcelerin görünümünde düzelme sağlamaya çalışır. Mineral içerikli ve renksiz formdadır. Cilde nemlenme sağlamaya ve yağlı parlamaların önüne geçmeye çalışır.

Temiz cilde uygulama yapılması gerekir. Makyaj bazının ince bir tabaka şeklinde uygulanması, kadifemsi bir cilt görünümünü sağlayabilir.

Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı, Turuncu Kasa' da indirimli fiyata satılmaktadır.

  

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youngblood Mineral Primer Makyaj Bazı 30ml

411.86TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim