Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Playboy Extra 12'li Prezervatif

 Playboy Extra lı 12'li Prezervatif
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  •  Playboy Extra lı 12'li Prezervatif

Markası : Playboy Ürünlerini Gör

30290

857784002580

5/1
20.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Playboy Extra 12'li Prezervatif :
Playboy Extra 12'li Prezervatif :

Marka Adı : Playboy

Ürün Adı : Playboy Extra 12'li Prezervatif

Ürün Miktarı : 1 paket içerisinde 12 adet prezervatif vardır.

Ürün Özellikleri : Kayganlaştırıcı krem içeren prezervatif, doğal latexten üretilmiştir. Güvenirliği elektronik testlerle sağlanarak sizlere sunulmuştur.  %100 Koruma sağlayamaz, ancak riski azaltmaya yardım eder. 54 mm çapındadır.

Sonuç : Gebelikten ve cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı koruyuculuk sağlamaya, riski azaltmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Cinsel birleşme öncesinde erkek tarafından kullanılmalıdır. Tek sefer kullanıldıktan sonra çöpe atılmalıdır. Ürün paketi açılırken, hasar oluşmaması için dikkatli olunmalıdır.

İçerik : Kayganlaştırıcı krem içeren doğal lateks prezervatiftir.

 Playboy Extra 12'li Prezervatif :

Lateks prezervatifler doğal olarak kauçuktan elde edilerek işlenmiştir, ancak kauçuğun alerji yapma riski olabilmektedir.

Prezervatifler cinsel temas sırasında bulaşabilecek pek çok rahatsızlıklara, istenmeyen hamileliklere karşı koruma sağlamaya yardımcı olurlar. Hiçbir yöntem %100 koruma sağlayamaz, ancak prezervatifler diğer pek çok yönteme göre daha etkilidir, riski azaltmaya yardım eder.

Playboy Extra 12'li Prezervatif, kayganlaştırıcı krem içeriklidir. 54 mm çapına sahiptir ve rezervuar uçludur. Kolay takılır ve rahatlık sağlamaya yardım eder.

Paketleme ve Gizlilik Kuralları :

Bizimle çalışmaktan anlamda memnun kalacağınızdan şüphe duymamanız için en iyi şekilde çalışıyoruz. Sitemizden aldığınız cinsel sağlık ürünü kargoya ait paketleme torbası içerisindedir ve içinde ne olduğunu sadece siz ve biz biliyoruz.

3. şahıslar hiçbir zaman size ait olan paketin içerisinde ne olduğunu bilmeyecektir. Sanal pos yöntemi ile yaptığınız alışverişlerinizde, kredi kartı ekstrenizde hiçbir şekilde aldığınız ürün hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Playboy Extra 12'li Prezervatif, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Playboy Extra 12'li Prezervatif

20.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim