Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif

 Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  •  Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif

Markası : Playboy Ürünlerini Gör

30291

857784002870

5/1
10.13 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif

Marka Adı: Playboy

Ürün Adı: Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif

Ürün Miktarı: 3 adet

Ürün Özellikleri: Doğal latex kauçuğundan üretilmiştir. Latex maddesi alerjiye sebep olabilir. Kayganlaştırıcı krem ve çilek aroması içerir. 54 mm genişliğine sahiptir ve rezervuar uçludur. Kolay, hafif ve hassas bir kullanımı vardır. 

Sonuç: Cinselliğin güven içinde yaşanmasına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Paketinden özenle çıkarılan prezervatifler ilişki sırasında erkek tarafından kullanılır. Her ilişkide yeni bir prezervatif kullanılması gerekir.

İçerik: Doğal latex kauçuk içermektedir.

 

Prezervatifler, cinsel ilişki sırasında yıllardır kullanılan korunma yöntemlerinden biridir. Cinsellik, insan yaşamının doğal bir parçasıdır. Ancak cinselliğin bilinçli olarak yaşanması da oldukça önemlidir. 

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif, istenmeyen gebeliklerden korunma yöntemi olarak kullanılabileceği gibi, cinsel yollarla bulaşabilecek rahatsızlıkların önüne geçmeye de yardımcıdır. Ancak hiçbir yöntemin %100 bir koruma sağlamayacağı da bilinmelidir.

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif, 54 mm genişliğine sahiptir ve doğal latex kauçuktan üretilmiştir. Kayganlaştırıcı krem ve çilek aroması içerir. Rahat, kolay ve hassas bir kullanıma sahiptir. Güvenilirliği açısından her bir prezervatif tek tek elektronik testlerden geçirilmiştir.

Prezervatifleri ambalajında saklayın ve direkt güneş ışığından uzakta, serin ve kuru bir yerde muhafaza edin.

 

Paketleme ve Gizlilik Kuralları:

 

Bizimle çalışmaktan anlamda memnun kalacağınızdan şüphe duymamanız için en iyi şekilde çalışıyoruz. Sitemizden aldığınız cinsel sağlık ürünü kargoya ait paketleme torbası içerisindedir ve içinde ne olduğunu sadece siz ve biz biliyoruz.

 

3. şahıslar hiçbir zaman size ait olan paketin içerisinde ne olduğunu bilmeyecektir. Sanal pos yöntemi ile yaptığınız alışverişlerinizde, kredi kartı ekstrenizde hiçbir şekilde aldığınız ürün hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Playboy Strawberry Çilekli Kremli 3'lü Prezervatif

10.13TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim