Agent Provocateur Maitresse EDP 100 ml Kadın Parfüm

Agent Provocateur Maitresse EDP 100 ml Kadın Parfüm
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Agent Provocateur Maitresse EDP 100 ml Kadın Parfüm

Markası : Agent Provocateur Ürünlerini Gör

30673

085715720276

55
762.71 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Agent Provocateur Maitresse EDP - Kadın Parfüm

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri: 

- Agent Provocateur Maitresse EDP Kadın Parfüm, Agent Provocateur parfüm serisinde yer alan, kışkırtıcı ve kadınsı kokusuyla özel bir parfümdür.

- İddialı ve kaliteli parfümler sunan Agent Provocateur, kendi ismi altında beğeninize uygun farklı parfümlere yer vermektedir.

- Christian Provenzano ve Azzi Glasser tarafından tasarlanan parfümler günümüze kadar büyük beğeni kazanmıştır. Bu parfümler arasında en dikkat çekici koku ise Agent Provocateur Maitresse’dir.

- Agent Provocateur Maitresse EDP Kadın Parfüm, karşı koyulamaz bir dişiliği, gizemi ve cesareti sembolize etmeye çalışan bir parfümdür.

- Agent Provocateur Maitresse EDP Kadın Parfüm’ün üst notalarında nilüfer, menekşe ve Ylang Ylang; orta notalarında yasemin, aldehit, osmanthus ve gül; alt notalarında ise amber, misk, paçuli ve beyaz süet bulunmaktadır.

- Tıpkı diğer parfümlerin dizaynları gibi kışkırtıcı olan yumurta şeklindeki şişesi, içinde karşı koyulamaz gizli bir silahın, dişiliğin ve şirinliğin ahenkli birlikteliğinin eşsiz bir sunumunu barındırıyor.

- Agent Provocateur Maitresse EDP Kadın Parfüm, gün boyunca kalıcı olmaya çalışır ve bu nedenle günlük kullanıma uygundur.

- Günlük hayatta kişisel temizliğimize ve bakımımıza en iyi şekilde özen gösterebiliriz. Saçlarımızı doğal güzelliğine kavuşturacak şampuanlar kullanabiliriz, cildimizi hem temizleyecek hem de canlandıracak bir duş jeli kullanabiliriz, tenimize en özel kremleri ya da nemlendiricileri uygulayabiliriz.

- Ancak tüm bu kişisel bakımları özenle yerine getirsek de güzel bir kokuyla tamamlamadıkça hep bir şey eksik kalır.

- Agent Provocateur Maitresse EDP Kadın Parfüm, özel çiçek kokularıyla içinizdeki dişiliği ve çekiciliği keşfetmenize yardım eden özel bir parfümdür.  

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. İhtiyaç duyulan aralıklarla kullanılabilir.

Kullanım Şekli:

- Boyun, bilekler ve kulak arkasına uygulayabilirsiniz.

- Temiz tene veya kıyafete istenilen sıklıkta uygulanabilir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir. Tahriş olmuş cilde uygulamayınız.

 

Agent Provocateur markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
D** K**
16.02.2022
Çok iyi

çok iyi paketleme hızlı gönderiyor

K** G**
16.02.2022
Mükemmel

çok iyi paketleme hızlı gönderi, kokusu da mükemmel

** K**
11.02.2022
Güzel

Hediye aldım en sevdiğim koku inanılmaz

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Agent Provocateur Maitresse EDP 100 ml Kadın Parfüm

762.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim