Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Alldermo

2015 Yılında kurulmuş olan öncelikli insan sağlığına değer veren bir firmadır. Kaliteli yaşam felsefesini benimsemiş Alldermo markası geniş ürün yelpazesiyle sahiptir.

Yüz kremi, göz çevresi, cilt temizleme, leke giderici, anne bakım, bebek bakım, şampuanlar, güneş ürünleri, dudak bakımı, ayak ve tırnak bakımı gibi birçok çeşitte ürünleri bulunmaktadır.

ALLDERMO Ürünleri

Alldermo Yaşlanma Karşıtı Bakım Serumu; sıkılaşma, yoğun nemlendirme, yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlamaya destek olur. Bitkisel ekstraktları ve hyalüronik asit ile formüle edilmiştir. Cilt elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur, yaşlanma belirtilerine karşı etkilidir. Sıkılaşma, yoğun nemlendirme, yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlamaya çalışır.

Alldermo Pişik Önleyici Krem, sayesinde bebeğinizin cildine yoğun bir bakım sağlanmasına destek olur. Cildin korunma kapasitesini desteklemesi için tasarlanmıştır.

Alldermo ozonlanmış zeytinyağı içeriğindeki vitamin E ve ozon yağı ile cildi nemli, pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bakım süreci oluşturur. Bu sayede derideki kuruluğun giderilmesine destek olur.

Alldermo ürünleri Fiyatları

Alldermo Onarıcı Bakım Şampuanı; saç boyası, perma gibi kimyasal uygulamalar, güneş, fön, çevre kirliliği ve stres sonucu zarar görmüş saçları içeriğiyle onarmaya destek olur. Alldermo Kepek Karşıtı Bakım Şampuanı, Panthenol ve Çay ağacı yağı ile yağlanma, kepek gibi oluşumları azaltmaya çalışır. Alldermo Biotin At Kuyruğu Ekstraktlı Dökülme Karşıtı Şampuan, Bitkisel Keratin Kompleks ve Atkuyruğu Ekstraktlı ile saça yoğun bakım yaparak, saç dökülmesinin en aza inmesine destek olur. Alldermo Biotin & Cüce Palmiye Ekstraktlı Dökülme Karşıtı Şampuan, saça yoğun bakım yaparak, saç dökülmesinin azalmasına destek olur.

Alldermo Leke Karşıtı Bakım Kremi SPF15, lekelerin yoğunluğunun azalmasına, cilt tonunun düzenlenmesine ve aydınlanmasına destek olur. Formülündeki meyan kökü ekstresi, pirinç kepeği yağı, drone teknolojisi ile üretilmiş peptit içerikli aktifi ve güneşten koruyucu bileşenler sayesinde lekelerin yoğunluğunun azalmasına, cilt tonunun düzenlenmesine ve aydınlanmasına destek olur. Nemlendiriciler ve doğal yağlarla zenginleştirilmiş, hafif ve kolay emilen yapısı ile yağlı bir his bırakmadan cilde bakım yapar. Cildi UVA-UVB ışınlarının zararlarına karşı korumaya çalışır.

Alldermo uygun fiyatlı ürünler

Alldermo Ayak Bakım & Topuk Çatlak Kremi; ayaklarda sertlik, kuruluk çatlak oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Düzenli kullanıldığında problemlerinizi en aza indirmeye destek olur.

Alldermo, güven ve kalitesiyle çok tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim