Alldermo Akne Bakım Kremi 50 ml

Alldermo Akne Bakım Kremi 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Alldermo Akne Bakım Kremi 50 ml
  • Alldermo Akne Bakım Kremi 50 ml

Markası : Alldermo Ürünlerini Gör

43438

8681317200455

55
PİYASA FİYATI 227.00 TL
SATIŞ FİYATI 204.3 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Alldermo

Ürün Adı: Alldermo Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Alldermo Bakım Kremi, sivilce izlerinin görünümünün azaltılmasına ve yeni sivilce oluşumunun önüne geçilmesine destek olan cilt bakım kremidir.

- Alldermo Bakım Kremi’nin cilt tarafından kolayca emilen formülü sayesinde ciltte yağlı bir his bırakmaz.

- Alldermo Bakım Kremi, sivilceli ve sivilce eğilimli ciltlerin kullanımı için uygundur.

- Cildin üst tabakasının nazikçe soyulmasına, gözeneklerin temizlenmesine ve gözeneklerin tekrar tıkanmasının önüne geçilmesine destek olur.

- Ciltten fazla yağın uzaklaştırılmasına ve cildin yağ dengesinin sağlanmasına katkıda bulunur.

- Cildi kurutmadan ve tahriş etmeden, cildin yenilenmesine destek olur. Gözenekleri sıkılaştırmaya katkı sağlar.

- Alldermo Bakım Kremi’nin içeriğinde Çay Ağacı Yağı, Fermente Edilmiş Çinko ve Cadı Fındığı Yaprağı Eksraktı yer almaktadır.

- Çay Ağacı Yağı, cildin yumuşatılmasına ve cilde doğal bir parlaklık kazandırılmasına destek olur. Sivilce eğilimli ciltler için faydalıdır ve cilt lekelerinin görünümünü azaltmaya katkı sağlar. Cildin yenilenmesine ve canlanmasına katkıda bulunur. Cilt üzerindeki tahrişlerin giderilmesine, sivilcelerin azaltılmasına ve cildin doğal yağ dengesinin korunmasına destek olur.

- Çinko, cilt derimizin ihtiyaç duyduğu minerallerin başında gelmektedir. Cildin yenilenmesine ve korunmasına destek olur. Cildin genel görünümüne güzellik ve parlaklık kazandırılmasına katkı sağlar. Tahriş karşıtı özellikleri vardır ve cildin yenilenmesine destek olur. Ciltten fazla yağın giderilmesine ve cildin yağ dengesinin sağlanmasına katkı sağlar.

- Cadı Fındığı Yaprağı Ekstresi, cildi sıkılaştırmaya ve cildin esneklik kazanmasına katkıda bulunur. Gözeneklerin temizlenip ve görünümünü azaltmaya destek olur. Cildi siyah noktalardan arındırmaya ve cildin yağ dengesini korumaya katkıda bulunur.

- Alldermo Bakım Kremi, dermatologlar tarafından test edilmiştir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanım için uygundur.

Kullanım Şekli:

- Sabah ve akşam cildinizi temizledikten sonra uygulayınız. Tavsiyemiz Alldermo Arındırıcı ve Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli ile birlikte kullanmanız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

 

Alldermo markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar
** d**
08.12.2023
tavsiye

yüzdeki yağ dengesini düzenliyor gerçekten çok memnunum

g** y**
08.12.2023
tavsiye

Ürün her zaman kullandığım ürün. İlk kez internet üzerinden aldım ve tereddüt ettim ama ürün gerçek, gayet memnun kaldım. Kötü koktuğunu söyleyenler olmuş dermokozmetik ürünler genelde parfüm ve paraben içermediği için çok hoş kokmuyorlar zaten ama abartılacak kadar kötü bir koku da yok. Cildim çok hassas yapıda olduğu sürekli egzama, kuruluk vb. sorunlarla boğuştuğum için bu markayı tercih ediyorum. Cildiniz hassassa kullanılabilecek en iyi markalardan biri. Rahatlıkla alabilirsiniz. Ayrıca paketleme için çok teşekkür ederim.<br /> <br />

S** k**
21.02.2022
Teşekkürler

Sivilceleri söndürüyor gerçekten normalde dermoskin kullanıyorum ama all dermo etkisi ve kolay uygulanması açısından bu fiyata çok daha uygun bir ürün

D** K**
21.02.2022
güzel

Sivilceleri söndürüyor gerçekten normalde dermoskin kullanıyorum ama all dermo etkisi ve kolay uygulanması açısından bu fiyata çok daha uygun bir ürün

E** S**
16.02.2022
deneyin

Çok hızlı bir etki göstermiyor ama yine de gayet iyi bir şekilde akne izlerini geçiriyor.

F** D**
16.02.2022
Etkisini beğendim

Ürünün yapısını ve etkisini beğendim

B** B**
12.02.2022
cansız nemsiz hiç sevmediğim pudralı bir görüntü

cildim karma bazı yerleri kuru t bölgem yağlı, sivilceye meyilli stresli anlarda ve mevsim geçişlerinde hemen hiç sivilcesiz kalmaz:/ ve kızarıklık her daim var yani karmakarışık cildim var eczacımın önerisiyle bu markayı deneyeyim dedim çok memnun kalmadım henüz birkaç hafta oldu kullanmaya başlayalı sivilcelere etkisini daha uzun süre kullanımda görücem fakat şu an için yorumum nemlendirme etkisi bildiğiniz yok hatta krem sürmediğimde daha nemli ve canlı sanki cildim normalde çok makyaj yapmam bbkrem rimel far sadece kullanırım ama sivilcelerim ve lekelerim hafiflesin diye şu aralar hiç makyaj yapmıyorum sadece laroche un anthelios renkli güneş kremini kullanıyorum o kadar alldermonun bu kremi temizleme köpüğü ile birlikte kullanıyorum sivilcelere etkisini zamanla görücem dengesiz parlama kusma yapmadı ama cildi canlı göstermiyor çokk mat cansız nemsiz hiç sevmediğim pudralı görüntü oluyor ve güneş kremini sürmediğimde çok solgun gösteriyor cildimi sanki üşümüşüm yüzüm morarmış gibi donuk bir görüntü. güneş kremi temizliği, daha arındıcı cilt temizliği ve sivilce yapmayan nemlendirici bakım için diğer markalara dönücem. bir daha almam.yıldızı yorum görünsün diye veriyorum

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Alldermo Akne Bakım Kremi 50 ml

204.3TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim