Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng 30 Tablet

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Apexis Ürünlerini Gör

43507

8680702301036

55
199 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Apexis

Ürün Adı: Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng

Ürün Miktarı: 30 Tablet

Ürün Özellikleri:

- Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng, beslenmenize destek olması için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

- Multivitamin içerisinde normal yemeklerin ve diğer doğal kaynakların içerisinde bulunan vitaminlerin kombinasyonu şeklinde olan bir vitamin çeşididir.

- Pek çoğumuz çok yoğun ve stresli bir yaşam sürdürüyoruz. Bu nedenle, tüm ihtiyaçları karşılayan ayrıntılı ve iyi düşünülmüş bir beslenme planı hazırlamak için gereken zamanı ayırmamız mümkün olmayabiliyor.

- Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng, işte bu noktada, günlük beslenme programımızı tamamlamak ve desteklemek üzere yanımızdadır.

- Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng, vücudun vitamin ve mineral ihtiyacına destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

- İçeriğindeki Ginseng bitkisi uzak doğuda yıllardır kullanılan insan sağlığı için son derece faydalı bir bitkidir. İnsan bedenine benzediği için insan ağacı olarak da adlandırılır. Ginseng bitkisinin iki türü vardır, bunlar; Amerikan ginsengi ve Asya ginsengidir. Asya ginsengine panax da denilir.

- Panax Ginseng, strese karşı dayanıklılığı artırıcı özelliği vardır. Günlük hayatta aşırı strese maruz kalanların rahatlamasına katkı sağlar. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olur.

- İçeriğindeki Koenzim Q10, organik, doğal, yağda çözünen, vitamin benzeri bir maddedir. Ubiquinone olarak da adlandırılır. Son yıllarda en popüler besin takviyelerinden biri haline gelmiştir. Güçlü bir antioksidan özelliğine sahiptir.

- Vücuttaki enerji üretimini geliştirmeye destek olur. Koenzim Q10, vücut için gerekli olan enerjinin oluşmasında rol alır ve Koenzim Q10 yetersizliği ise yorgunluk ve bitkinliğe yol açar.

- Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olan takviye edici gıdadır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Yetişkinler için takviye edici gıda olarak, günde bir defa bir tabletin bol su ile kullanılması tavsiye edilir.

- Tablet çiğnenmeden yutulmalıdır ve bol su ile kullanılması önerilir.

- Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Apexis markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
A** T**
22.02.2022
tavsiye ederim

ikinciye aldık ailecek kullanıyoruz bağışıklık sistemi için faydalı olduğunu düşünüyorum.

S** k**
21.02.2022
Başarılı

Fiyatı ve içeriği güzel

Z** k**
17.02.2022
güzel

memnun kaldım diyebilirm

N** T**
16.02.2022
enerji kaynağım

Enerji kaynağım ve hayat kurtarıcım, sürekli yedekte bulundururum

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Apexis Vitamin + Mineral Koenzim Q10 ve Panax Ginseng 30 Tablet

199TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim