Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Avent

Avent markası, ebeveynlerin,bebeklerini büyütürken ihtiyaç ihtiyaç duyacakları ürünler geliştirmiştir. Özellikle annelerin güvenini kazanan marka, biberonları, emzikleri, dişlikleri, eğitici bardakları, eğitim telsizleri gibi bir çok ürünle ön plana çıkmayı başarmıştır. Avent serisindeki hiç bir ürün BPA içermez. Avent, ebeveynlerin güvenle kullanabileceği bir markadır.

Avent Ürünleri

Avent markası ülkemizde ve dünyada pek çok ülkede doğumdan itibaren bebek büyütürken ebeveynlerin işini kolaylaştırmaya yardım edecek farklı ürün çeşitlerine sahiptir.

Çeşitli biberonlar, emzikler, süt saklama kapları, tabak, kaşık-çatal setleri, biberon ısıtıcıları, dişlikler, blender, eğitici bardaklar, göğüs ucu bakım ürünleri, stabilizatörler, göğüs pompaları, pedleri, bebek telsizi gibi pek çok ürünleri bulunmaktadır. Avent markası geliştirmiş olduğu ürünlerle, annelerin işini kolaylaştırmaktadır.

Avent Biberon çeşitleri, cam ve polipropilenden üretilen farklı özelliklere sahiptir, Avent biberon serisi ile kullanabileceğiniz biberon emzikleri de ikili valf sistemine ve anti kolik özelliklere sahiptirler. Eğitici özellik taşıyan biberonlar da bebeğin kolay kavramasına ve kolayca kendi başına beslenebilmesine uygun olarak tasarlanmıştır.

Avent Ürünleri ve Fiyatları

Biberon seçerken, bebeğinizin hangi ayda olduğuna dikkat edilmelidir. Biberon emzikleri de bebeğin gelişim durumuna göre tercih edilmelidir. Biberonlar ve biberon emzikleri, bebeğin gelişme durumuna göre yenilenmelidir, farklı özellikte ürünler seçilmelidir.

Avent serisindeki hiçbir ürün BPA içermez, bebeğinizi güvenli bir şekilde besleyebilmenize yardım eden farklı büyüklükteki bebekler için tasarlanmış biberon ve emzikler bulunur.

Avent markası, annelerin de sağlığını ve mutluluğunu göz önünde bulundurmaktadır. Avent Niplette, göğüs uçları düz veya içe dönük anne adayları için tasarlanmış olan bir üründür. Hamilelik döneminde sadece ilk 6 ay boyunca ürünü küçük bir vakum gibi kullanarak göğüs uçlarını dışarı çıkartmaya yardım edebilirsiniz. Düzenli olarak birkaç hafta kadar kullanmanız gerekmektedir. Düzenli kullanımla etkisi kalıcı olacak ve dışarı çıkan göğüs uçları bebeğinizi daha kolay emzirebilmenize yardım edecektir.

Bebeğinizi emzirmeniz çok önemlidir ve hiçbir besin anne sütünün yerini tutamaz. Bebeğin gelişiminde anne sütünün yeri oldukça önemlidir. Ayrıca emzirme davranışı, anne-bebek arasındaki duygusal bağı da pekiştirir.

Avent ürünlerine, Turuncu Kasa' dan uygun fiyat koşulları ile ulaşabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim