AXE Deodorant BLACK 150 Ml

AXE DEO BLACK 150 ML
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • AXE DEO BLACK 150 ML

Markası : Axe Ürünlerini Gör

41747

8690637705038

55
116.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Axe Deo Black

Marka Adı: AXE

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

- Kişisel bakım, güzel kokmak, banyo yapmak hem günlük hayatta hem de sosyal hayatta kişiye kendini iyi hissettirdiği için kadınlar kadar erkekler için de çok önemlidir.

- Özellikle deodorant ve roll-onlar, ter ve kötü kokulara karşı geliştirilen ve en çok ihtiyaç duyulan kişisel bakım ürünleridir. Farklı koku seçeneklerine sahip olan deodorantler, kişiyi mutlu ederek, kendini temiz ve bakımlı hissetmesine destek olur.

- Axe Deo Black 150 ml, erkeklere özel geliştirilmiş, odunsu hoş kokuya sahip bir üründür.

- Gün boyu vücudun temiz kokmasını sağlarken, özel formülü sayesinde ferah bir etki hissettirir.

- Vücut kokusu ve koltuk altının kötü kokusu sağlık için zararlı değildir. Fakat çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle sıkıntılı bir durumdur. Bu nedenle günlük hayatınızda deodorant kullanımı etkili bir çözümdür.

- Günlük kişisel bakım rutininizde küçük değişiklikler yaparak vücudunuzun kokusunu güzelleştirebilirsiniz.

- Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan Deo Black, etkileyici bir ferahlık ve tazelik hissi sağlar. Vücudun gün boyu güzel kokmasına destek olur.

- Axe ürünleri, dünyanın en iyi parfüm uzmanları tarafından geliştirilmiştir.

- Axe Deo Black 150 ml, sporda, iş yerinde, günlük aktiviterle rahatlıkla kullanabileceğiniz ve yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz ideal bir üründür.

- Deodorant veya parfüm seçiminde cilt tipine olan uygunluğu ve beğeniniz en önemli konulardan biridir. Bunun dışında mevsimsel değişiklikler ve gece gündüz zaman dilimleri göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır.

- Tercih edeceğiniz deodorantın ter kokusunu azaltmasını düşünürken cildiniz ile uyumluluk göstermeyip kötü bir kokunun oluşmasına da sebep olabilir.

- Axe serisi, erkeklerin kadınlara karşı iddiasını ortaya çıkartan bir seridir. Unilever markasının ürünlerinden biri olan Axe, kadınları etkilemek isteyen iddialı erkeğin kokusudur.

Kullanım Şekli: Ürünü çalkalayınız ve temiz vücudunuza 15 cm açıktan püskürtünüz. Yüz ve göz ile temasından kaçınınız.

Kullanım Sıklığı: Günün herhangi bir saatinde ihtiyaç hissedilen durumlarda kullanılabilir.

Axe etkisi erkeklere kendini iyi hissettirecek şekilde formüle edilmiştir. Axe Deo Black 150 ml'i ya da zevkinize uygun herhangi bir ürününü indirim adresi Turuncu Kasa'dan temin edebilir, ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Yorumlar
s** a**
02.03.2022
beğendim

beğenerek kullanıyorum

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

AXE Deodorant BLACK 150 Ml

116.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim