AXE Deodorant Black Night 150 Ml

Axe Deodorant Vücut Spreyi Black Night 150 Ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Axe Deodorant Vücut Spreyi Black Night 150 Ml

Markası : Axe Ürünlerini Gör

41719

8690637746765

55
116.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Axe Deodorant Vücut Spreyi Black Night

Marka Adı: Axe

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

- Terlemenin ve oluşacak olan ter kokusunun önüne geçmenin ilk aşaması temizliktir. Düzenli uygulanan temizliğin ardından kullanacağınız deodorant, parfüm, roll-on, stick gibi kişisel bakım ürünleri ise ter kokmamanızı desteklemek amacıyla kullanılır.

- Yoğun iş temposunda vücut birtakım sinyaller verir. Özellikle yazın kavurucu sıcaklarında hava şartlarından dolayı erkeklerde meydana gelen terleme rahatsız edici kokulara sebep olabilir. Bu nedenle temizliğin ve günlük kişisel bakım ürün kullanımının ihmal edilmemesi gerekir.

- Axe Deodorant Vücut Spreyi Black Night 150 ml, erkeklere özel tasarlanmış, geceye hazır olmanızı ve güzel kokmanızı sağlayan vücut spreyidir.

- Sprey deodorantlar, kullanıldığı anda ferah hissettirdiği için erkek deodorantları arasında önemli bir yere sahiptir. Spreyler sıkıldığı zaman içeriği kolay ve eşit bir şekilde dağılarak, kokusu etrafınızdaki kişiler tarafından çok çabuk hissedilir.

- Black Night Vücut Spreyi ile gece boyunca temiz ve güzel kokarak etrafınızdakileri etkilemeyi başabilirsiniz.

- Deodorant kullanımında önemli detaylardan birisi deodorantları temiz ve kuru koltuk altına uygulamaktır. Aksi takdirde çok terli olan bölgeye uyguladığınız zaman daha ağır kokuların oluşmasına sebep olabilirsiniz.

- Axe Black Night Deodorant 150 ml, teninizin hoş ve ferah kokmasını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

- Bazı erkek kokuları kadınlar tarafından çok beğenilir ve kullanılmak için tercih bile edilebilir. Axe deodorantları da kalıcı etkileri ve hoş kokularıyla erkekler kadar kadınların da beğenisini toplamaktadır.

- Markanın Black Night Vücut Spreyi günlük hayatta, sporda, iş hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz ve kadınlar üzerinde etki yaratacağınız ideal bir kokudur.

- Axe serisi, erkeklerin kadınlar karşısında etkileyici ve çarpıcı olabilmeleri için tasarlanmış ürünlerden oluşur. Ter kokusuna karşı uzun süreli çözüm sağlamayı hedefleyen deodorant çeşitleri ile sizleri etkilemeyi başarmıştır.

Kullanım Şekli: Ürünü duşunuzu aldıktan sonra 15 cm mesafeden koltuk altınıza püskürtünüz. Biraz kurumasını bekleyip temiz kıyafetlerinizi giyiniz.

Kullanım Sıklığı: Gün içinde ihtiyaç hissedilen durumlarda temiz ve kuru cildinize kullanabilirsiniz.

Gece şıklığınızı iki katına çıkaracak olan Axe Deodorant Vücut Spreyi Black Night 150 ml'i ya da zevkinize uygun herhangi bir Axe deodorantı indirimli fiyatın adresi Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
M** U**
02.03.2022
güzel

gayet güzel hoş kokulu

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

AXE Deodorant Black Night 150 Ml

116.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim