AXE Excite Deodorant 150 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Axe Ürünlerini Gör

6271

8690637577512

55
116.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Axe Excite Deodorant Body Spray 150 ml

Axe Excite Deodorant Body Spray 150 ml

Islaklık yaratmayacak etkisi ve hoş kokusuyla erkeklerin beğenisini kazanan bir üründür. Odunsu kokularla tazelik ve ferahlık sağlamaya yardımcıdır,bayanlar tarafından da beğenilmektedir.

Axe, deodorant, edt ürünleri gibi çeşitlere sahiptir. Her zaman yenilikçi imajıyla öncü olmuştur.Birbirinden farklı kışkırtıcı kokulara sahip şık deodorantları vardır. 1983'deFransa'da satışa çıkan marka olan Axe, 60dan fazla ülkede kullanılıyor. İlgi çekici reklamları birçok kitleye ulaşır.

Axe, erkeklerin en iyi görünüm ve kokuya sahip olması için çalışan bir markadır. Axe ürünleri sayesinde erkekler kendilerine daha fazla güvenirler.

Axe Excite Deodorant Body Spray 150 ml

Terlemek bayan ve erkeklerde de görülen doğal bir durumdur. Terleme sonrası oluşan kokular kötü bir izlenim yaratabilir. Kişiyi ve çevresini rahatsız eden kötü koku, bireyi sosyal hayattan uzaklaştırır ve özgüveni kaybolur.

Deodorant ve roll-onlar, terleme ve kötü kokular için tasarlanmış ürünlerdir. Farklı ve ilgi çekici kokularıyla zor durumlarda yardımcıdır. Deodorant ve roll-onlar da bayan ve erkeklere ayrı olarak üretilir.

Deodorantların banyo sonrası temiz cilde uygulanması daha fazla etki gösterir.

Axe Excite Deodorant Body Spray 150 ml, uygun ve ucuz fiyatıyla Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
b** i**
02.03.2022
güzel

kokusu güzel

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

AXE Excite Deodorant 150 ml

116.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim