Babe Hydro 24h Cream Gel 50 ml Su Bazlı Nemlendirici Jel Krem

Babe Hydro 24h Reactive Skin 50ml - Yatıştırıcı Etkili Nemlendirici
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Babe Hydro 24h Reactive Skin 50ml - Yatıştırıcı Etkili Nemlendirici
  • Babe Hydro 24h Reactive Skin 50ml - Yatıştırıcı Etkili Nemlendirici

Markası : Babe Ürünlerini Gör

42746

8437014389470

55
405.76 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Babe Hydro 24h Cream Gel - Su Bazlı Nemlendirici Jel-Krem

Marka Adı: Babe

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Cilt tipiniz ne olursa olsun, cildin hergün nem kaybına karşı nemlendirilmesi çok önemlidir. Yağlı bir cilde sahip olmanız nemlendirici kullanmamanız gerektiği anlamına gelmez. Her cilt yapısına uygun ayrı ayrı üretilmiş olan nemlendiriciler cilt bakımınız için önemli ürünlerin başında gelir.

- Cildinizin tipi ve kullanmanız gereken nemlendirici konusunda ne kadar erken bilinçlenirseniz cildiniz için o kadar faydası olacaktır. Kirli hava ve güneş ışınları gibi çevresel faktörler nedeniyle giderek mat ve cansız görünmeye başlayan cilt için, filtre özellikli ve yağsız nemlendirici krem kullanmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

- Cilt problemlerini en aza indirmeyi hedefleyen formüller üreten Babe markasının Babe Hydro 24h Cream Gel 50ml'ini tercih ederek cildinizin ihtiyacı olan günlük nem ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

- Normal ve karma ciltlerin kullanımına uygun olan nemlendirici, aktif bileşenleri sayesinde cildin 24 saat boyunca nemli kalmasına katkı sağlar. Nemlenen cilt ise esnekliğine yeniden kavuşur.

- Markanın yüksek kalitede üretmiş olduğu ürünlerden biri olan nemlendirici krem, cildi derinlemesine nemlendirdiği gibi, cildin yumuşamasına ve ferahlamasına da destek olur.

- Babe Su Bazlı Nemlendirici Krem, jel formda bir üründür. Jel-krem yapısı ve su bazlı olma özelliği ile cilt tarafından çabuk emilir, ciltte kalıntı bırakmaz. Uygulanması oldukça kolaydır.

- Babe Hydro 24h Cream Gel 50ml, jojoba ve E vitamini ile formüle edilmiştir. Ürün renklendirici ve mineral yağ içermez.

Jojoba: Doğal bakım ürünlerinin özünde kullanılan bir çeşit bitki yağıdır. Bakım ürünlerinin içinde sıklıkla yer alan bu etken madde, cildin tazelenmesine, ferahlamasına ve özellikle yağlı ciltlerin yağ durumunun dengelenmesine katkı sağlar. Saç bakım ürünlerinin içinde de yer alan jojoba nemlendirici özelliği ile bilinir.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün hipoalerjeniktir. Gözenekleri tıkamadan nemlendirme sağlar.

Kullanım Şekli: Nemlendirici kremi yüz ve boyun bölgesine iyice emilene kadar masaj yaparak uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Gece ve gündüz kullanımına uygun olan ürünü günde iki defa kullanabilirsiniz.

Ürün içeriği: AQUA, GLYCERIN, DIETHYLHEXYL CARBONATE, OLUS OIL, NIACINAMIDE, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, CAPRYLYL METHICONE, BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM PCA, UREA, GLUTAMIC ACID, GLYCINE, LYSINE, GLUCONOLACTONE, ALLANTOIN, GLUCOSE, LACTIC ACID, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROGENATED POLYDECENE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, PARFUM, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TRIDECETH-6, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Babe markası, cilt sorunlarını, güneşin zararlı etkilerini, anne-bebek ve çocuk cildinin önemini düşünerek, kimyasal formüllerden uzak, bitkisel içeriklerle ürettiği ürünleri ile iyi bir dermokozmetik markalarından biri olmayı başarmıştır. Markanın Babe Hydro 24h Cream Gel 50ml - Jel Formda Su Bazlı Nemlendirici Krem'ini, uygun fiyata satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilirsiniz. Nemlendirici kremi satın almak için sitemizi tercih ederek ürün hakkında da detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar
S** U**
08.03.2022
Güzel ve hafif

Güzel ve hafif bir krem sıkıntı yaşamadım

E** y**
08.03.2022
Çok memnun kaldım.

Harika bi nemlendirici, yuzu asiri kuru olanlara cok onermem. Su bazli oldugu icin emilimi kolay. Bu arada benim sivilcelerimde cok buyuk bir azalma yapti.

H** D**
04.03.2022
harika

Harika bir nemlendirici, su bazlı olduğu için emilimi kolay. Bu arada benim sivilcelerimde çok büyük bir azalma yaptı

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Babe Hydro 24h Cream Gel 50 ml Su Bazlı Nemlendirici Jel Krem

405.76TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim