Babe Pediatric Dermo Cleansing Micellar Water 500 ml Temizleme Suyu

Babe Pediatric Dermo Cleansing Micellar Water 500 ml Temizleme Suyu
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Babe Pediatric Dermo Cleansing Micellar Water 500 ml Temizleme Suyu

Markası : Babe Ürünlerini Gör

42748

8437014389708

55
164.75 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Babe Pediatric Dermo-Cleansing Micellar Water

Marka Adı: Babe

Ürün Miktarı: 500 ml

Ürün Özellikleri:

- Bebek ve çocuk cildi yetişkinden çok daha ince ve dirençsizdir. Kirletici maddelere karşı bariyer etkisi henüz tam anlamıyla gelişmediğinden dolayı cilt temizliği ve bakımı oldukça önemlidir. Bebek cildi çok hassas olduğu için bir yetişkin gibi aynı bakım ürünleri kullanılamaz. Bu nedenle bebek ve çocukların cilt yapıları düşünülerek üretilmiş cilt bakım ürünleri tercih edilmelidir.

- Çocuklarda bir bakım ürünü kullanılacaksa ürünün mutlaka bebek ya da çocuklar için uygun olması gerekir. Cilt yapıları çok hassas olduğundan kullanılan ürünlerin tahriş etmemesi için tercih edilecek temizleyiciler ya da şampuanların mümkün olduğu kadar renksiz, kokusuz ve parfümsüz olması önerilir.

- Babe markasının üretmiş olduğu 500 ml'lik forma sahip olan Pediatric Dermo-Cleansing Micellar Water, bebek ve çocuğunuzun hassas cildi için geliştirilmiş, durulama gerektirmeyen temizleme suyudur.

- Yüz ve vücut için duralamadan hijyen sağlanmasına destek olan ürün, çok hafiftir ve tek bir hareketle etkili bir cilt temizliği sağlar. Hassas cilt yapısı için özel olarak geliştirilmiş temizleme suyu, hijyen için ideal bir üründür.

- Yenidoğan cildinin kullananımına uygun olan ürün, içeriğindeki aktif maddeler sayesinde cildin nemlenmesine ve yatıştırıcı etkisiyle de cildin rahatlamasına katkı sağlamaktadır. Bebek cildinin ihtiyacı olan konforu sağlayarak cilde ferahlık hissi verir.

- Günlük banyo alternatifi olan Babe Pediatric Dermo-Cleansing Micellar Water 500ml, çok yüksek cilt toleransına sahiptir. Yemekten önce ve sonra da çocuğunuzun ağız çevresini rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

- Hipoalerjenik formüle sahip olan ürün, dermatalojik olarak test edilmiştir.

- Bebek ve çocuk cildinde tahrişe sebep olabilecek sabun, parfüm, paraben ve koruyucu madde içermeyen bir bakım ürünüdür. Alkolsüz ve mineral yağsız olan temizleme suyu, aynı zamanda kokusuzdur, fitalat ve colourant da içermez.

- Bebek cildi sağlıklıysa uygun bir temizleyici ve nemlendirici bebeğinizin bakımı için yeterli olacaktır.

- Cilt bakımının tüketicinin hayatının bir parçası olduğunu bilerek, yüksek kalitede ürünler üretmeye çalışan Babe markasının, cilt bakım ürünleri cildin fizyolojik dengesine ve pH'ına saygı gösterir.

Kullanım Şekli:

Pamuk veya temiz bir bez yardımıyla hassas cilde uygulanır. Yüzün veya vücudun herhangi bir bölgesini nazikçe temizleyin. Cilt yeterli şeklide temizlenene kadar uygulamaya devam edebilirsiniz. Durulama gerektirmediği için temizleme işlemi bittikten sonra cildi nazikçe kurulayınız.

Kullanım Sıklığı:

Günlük kullanıma uygun bir üründür. Uygulama sırasında göz ile temasından kaçınınız. Bez bölgesinin temizliğinde de kullanabilirsiniz.

Bebek ve çocuk cildinin hassaslığı düşünülerek üretilmiş olan Babe Pediatric Dermo-Cleansing Micellar Water 500ml'lik durulama gerektirmeyen temizleme suyunu, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir ve bebeğinizin günlük temizliğini sağlayabilirsiniz.

 Ürün içeriği: 

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, POLOXAMER 184, ALLANTOIN, PANTHENOL, COCO-GLUCOSIDE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, PHYTIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE

  

Yorumlar
a** b**
07.12.2023
hızlı kargo

hızlı kargo

l** k**
07.12.2023
eşime aldım begendı

eşime aldım begendı

b** k**
07.12.2023
ürün çok güzel temizliyor

ürün çok güzel temizliyor

A** T**
08.03.2022
güzel

Henüz kullanmadım ama sağlam geldi.

E** y**
08.03.2022
Memnun kaldım.

Çok memnunum bebeğim ve kendim için kullanıyorum hiçbir alerjik reaksiyon olmadı .

** K**
04.03.2022
çok kullanışlı

bebeğimin bezini değişirken pamuğa sıkıp bu suyla temizliyorum. pişik olmadı hiç, cildi de kurutmadı gayet güzel temizliyor. Özellikle evin dışında tam bir kurtarıcı. makyajımı da sildim, gayet güzel temizliyor. annelere önerim, alın gönül rahatlığıyla

d** a**
03.06.2021
teşekkürler turuncukasa

paketleme cok iyi. ürünü ilk kez kullaniyoruz. şu an için memnunum.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Babe Pediatric Dermo Cleansing Micellar Water 500 ml Temizleme Suyu

164.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim