Babe Pediatrik Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı 50 ml

Babe Pediatrik Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı 50 ml (S.K.T 01-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Babe Pediatrik Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı 50 ml (S.K.T 01-2025)

Markası : Babe Ürünlerini Gör

43347

8437014389456

55
354.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Babe

Ürün Adı: Babe Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: 

- Babe Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı, cildi yatıştırmaya katkı sağlayarak cildi rahatlatmaya destek olan yüz balsamıdır.

- Hassas cildi rahatlatmaya ve cilt bariyerini güçlendirmeye destek olur.

- Kuru, çok kuru, hassas ve atopik cildi anında derinlemesine nemlendirmeye ve beslemeye katkıda bulunur.

- Babe Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı, cildi yatıştırmaya katkı sağlarken kaşıntıyı, hassasiyeti ve gerginliği gidermeye destek olur.

- Cilt bariyerini güçlendirmeye, cildi dış etkenlere karşı korumaya ve cilde uzun süre kalıcı rahatlık vermeye katkıda bulunur.

- Babe Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı, atopik bebek ve çocuk cildi için idealdir. Dermatolojik olarak atopik eğilimli ciltler üzerinde test edilmiştir.

- Babe Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı’nın içeriğinde SkinRepair % 4, SkinDefense 4%, Gliserin% 3, SkinCalm % 2, Avokado yağı % 1, F vitamini % 1, E vitamini % 0.25 şeklinde yer almaktadır.

- Gliserin; Ciltteki kuruluğu gidermeye ve cildi derinlemesine nemlendirmeye katkı sağlar. Cildin yenilenmesine ve doğal parlaklığına ulaşmasına destek olur. Cildin yatıştırılmasına destek olarak cildin rahatlamasına katkıda bulunur.

- F vitamini; Koruyucu yağ içeren ciltteki tabakayı canlandırmaya katkıda bulunarak cildin yeniden yapılandırılmasına ve beslenmesine destek olur.

- E vitamini; Antioksidan özellikleri sayesinde cildin yenilenmesine destek olur. Cildi yatıştırıcı özellikleriyle cildin rahatlamasına katkı sağlar. Canlı bir cilde kavuşmaya katkıda bulunur. Cildin doğal bariyer işlevini korumaya ve güçlendirmeye destek olur.

- Babe Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı, cildi derinlemesine nemlendirmeye katkı sağlayan ve cildin yatışmasına destek olan yüz balsamıdır.

- Parfüm, mineral yağlar, koruyucu madde ve alkol içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir. Boyar madde içermez ve hipoalerjeniktir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Temiz ve kuru cilde, parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Cilde iyice nüfuz etmesini sağlayınız. İhtiyaç duydukça tekrarlayınız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

 Ürün içeriği: 

aqua, cetearyl nonanoate, hexyldecanol, cetearyl alcohol, cetearyl ethylhexanoate, glycerin, butyrospermum parkii butter, propanediol, potassium cetyl phosphate, persea gratissima oil, cetylhydroxyproline palmitamide, bisabolol, brassica campestris sterols, rhamnose, glucose, glucuronic acid, hydroxyphenyl propamidobenzoic acid, zea mays oil, rosa moschata seed oil, helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, butylene glycol, pentylene glycol, hydrogenated palm glycerides, hydroxyacetophenone, glyceryl oleate citrate, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, carbomer, stearic acid, caprylic/capric triglyceride, xanthan gum, disodium edta, sodium hydroxide

Babe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz

Yorumlar
m** **
07.12.2023
severek kullaniyor kizim

cok cok iyi bir urun severek kullaniyor kizim<br /> <br />

b** **
07.12.2023
hızlı kargo

hızlı kargo

n** **
07.12.2023
çok memnunuz

Sürekli kullandığımız bir ürün çok memnunuz

E** Y**
08.03.2022
iyi

Ürünü yeni kullanmaya başladık ama satıcı ve paketleme iyiydi.

C** y**
08.03.2022
Memnun kaldım.

Ürünü yeni kullanmaya başladık ama satıcı ve paketleme iyiydi. Hediyeniz için de teşekkürler.

N** T**
04.03.2022
memnunum

oğlum için kullanıyorum çok memnunum harika bir nemlendirici

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Babe Pediatrik Bebek ve Çocuklar için Yüz Balsamı 50 ml

354.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim