Babe Soothing Micellar Gel 250 ml Temizleme Jeli

Babe Soothing Micellar Gel Temizleme Jeli 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Babe Soothing Micellar Gel Temizleme Jeli 250 ml
  • Babe Soothing Micellar Gel Temizleme Jeli 250 ml

Markası : Babe Ürünlerini Gör

30180

8437011329882

55
190.68 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Babe Soothing Micellar Gel 250 ml Temizleme Jeli

Babe Temizleme Jeli 250 ml

Marka Adı: Babe

Ürün Adı: Babe Soothing Micellar Gel Temizleme Jeli

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri: Yağlı ve karma cilt tipine sahip kişilerin kullanımı için uygundur. Cildi temizlemeye, sebum dengesini sağlamaya ve ferahlık hissi vermeye çalışır. Cilt gözeneklerinde derinlemesine temizlik sağlar ve cildin nefes almasında etkilidir. Ciltteki kir, makyajı ve makyaj kalıntılarını temizler. Ciltte görülebilecek yağlı parlamaların önüne geçmeye yardım eder.

Sonuç: Karma ve yağlı cilt tipine sahip kişilerin cilt temizliğine yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Nemli yüze parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanır ve daha sonra iyice durulanır. Göz çevresi ile temasından kaçınılmalıdır.

İçerik: Sebum Regulating Complex 1.0%, Asepticer 0.5%, Complejo Seborregulador 1.0%, aseptizante 0.5 % etken maddelerini içerir.

 

Temizlik, cilt bakımının ilk ve önemli aşamasıdır. Düzenli olarak temizliği yapılmayan ciltte çeşitli sorunlar görülmesi mümkündür. Temizlenmeyen cilt, nefes alamaz ve gözenekler tıkanmaya başlar.

Cildimiz, dış faktörlerin etkisiyle ya da makyaj malzemelerinin teması ile kirlenir. Derinlemesine temizlenmeyen cilt, diğer bakım aşamalarına da istenilen sonuçları vermez.

Cildin sağlıkla ışıldaması için düzenli olarak temizliğinin yapılması gerekir. Cilt temizliğinde dikkat edilecek en önemli şey, cilt tipine uygun ürünleri tercih etmektir.

Babe Temizleme Jeli 250 ml, yağlı ve karma ciltlerin temizliği için geliştirilmiş bir üründür. Günlük cilt temizliğinde kullanılabilir. Cildi makyaj kalıntılarından ve kirden arındırmaya çalışır. Cilde tazelik, ferahlık ve temizlenme hissi sağlar.

Cildin sebum dengesini korumaya ve yağlı parlamaların önünü kesmeye çalışır. Cilt gözeneklerini derinlemesine temizler ve cildin nefes almasına izin verir.

Babe Soothing Micellar Gel Temizleme Jeli 250 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek cilt temizliğinizde kullanabilirsiniz.

 

Yorumlar
S** U**
08.03.2022
tavsiye ederim

Cildi yumuşacık yapıyor. Çok da hızlı ulaştı.Tavsiye ederim

E** K**
08.03.2022
Çok sevdim.

Cildi yumuşacık yapıyor. Çok da hızlı ulaştı. Boyut iyi büyük. Azar azar kullanılacağı için uzun süre gidecek

A** S**
04.03.2022
çok iyi

Hayatımda kullandığım en iyi yıkama jeli yüzümü yumuşacık yaptı. Gözeneklerimi küçülttü. Yağlı bir cildim var ekstra yağlandırmadı

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Babe Soothing Micellar Gel 250 ml Temizleme Jeli

190.68TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim